Trafik Kazasında Yok Olan Aile

Antakya Cezaevi'nde yatmakta olan Mehmet Nugay'ı ziyaret etmek için Adana'dan Hatay'a giderken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Antakya Cezaevi'nde hükümlü olan Mehmet Nugay'ı görmeye gidenlerin bulunduğu, Ramazan Nugay'ın kullandığı 01 SL 240 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan Mustafa Eren'in kullandığı 31 Z 0676 plakalı TIR, İskenderun-Adana yolunda çarpıştı. Kazada Mehmet Nugay'ın otomobil içerisinde sıkışan çocukları Sibel Nugay, Büşra Nugay ve eşi Zeynep Nugay olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Ramazan Nugay ise kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Yaralılar Abdurrahman Nugay, Yasin Nugay ve Ayşe Nugay İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak bu sabah yaralılardan Mehmet Nugay'ın kızı Ayşe Nugay da hayatını kaybetti. Yasin Nugay'ın da durumunun ağır olduğu bildirildi. Araçta bulunan Ali Bayram'ın Mehmet Nugay'ın kardeşi, Zeynep Nugay'ın eşi, diğerlerinin ise çocukları olduğu öğrenildi.
Kazada ölenlerin cenazeleri memleketleri Adana'ya gönderildi. Anne, 3 çocuğu ve kayınbiraderinin cenazesi Buruk Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.
Cenazeler topağa verildikten sonra ailenin yakınları cezaevinde yatan babaya cenaze törenine katılmak için izin verilmemesine tepki göstererek, Mehmet Nugay'ın kazayı duyduktan sonra hastanelik olduğunu söylediler.