Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Taraklı'da

Sakarya Valisi Mustafa Büyük beraberinde Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, Jandarma Alay Komutanı ve MİT Bölge Başkanı ile Taraklı ilçesini gezerek z

Sakarya Valisi Mustafa Büyük beraberinde Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, Jandarma Alay Komutanı ve MİT Bölge Başkanı ile Taraklı ilçesini gezerek ziyaretlerde bulundu.

Garnizon Komutanı Orhan Çınar, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İl Jandarma Alay Komutanı Adnan Arslan ve MİT Bölge Başkanı ile Taraklı'ya gelen Vali Büyük, ilk olarak Taraklı Kaymakamı Serhat Doğan'ı ziyaret etti. Kaymakamdan ilçe hakkında bilgi alan Vali ve beraberindeki heyet daha sonra Taraklı İlçe Jandarma Komutanlığına geçti. Buradaki ziyaretin ardından Kaymakam Doğan ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ilçeyi ziyaret eden Vali Büyük ve beraberindekilere Hanımeli Konağı'nda meyve ve köpük helvası ikram etti.

Burada tarihi evleri ve doğal güzellikleri açısından önemli bir turizm merkezi olan ilçenin tanıtım filmini izleyen Vali Büyük ve beraberindekiler, Fenerli evi, Çakırlar Konağı ile tarihi evleri gezdi.