Dumlulu Öğrencilerden Çintimar'a Çiçekli Teşekkür

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a minik öğrencilerden anlamlı bir hediye geldi

Dumlulu Öğrencilerden Çintimar'a Çiçekli Teşekkür
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a minik öğrencilerden anlamlı bir hediye geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın spora ve spor tesislerine yaptığı katkıların takdire şayan olduğunu ifade eden Dumlu İlköğretim Okulu öğrencileri, başarılı bürokratı çiçekle ödüllendirdi. Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Ünal ve Sınıf Öğretmeni Özkan Öztürk ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ı ziyaret eden Dumlu İlöğretim Okulu öğrencilerinden Büşra Günaydın ve Hilal Dalgıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a hizmetlerinden dolayı çiçek sundular.
EN ANLAMLI JEST
Aynı zamanda Dumlu İlöğretim Okulu'nda voleybol sporu yapan 8. Sınıf öğrencileri Büşra Günaydın ve Hilal Dalgıç'ın elinden çiçek buketini alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "Hayatımın en anlamlı jestlerinden biri ile karşılaşmak bana büyük bir mutluluk verdi. Bu anlamklı jestlerinden dolayı Dumlu İlköğretim Okulu yetkililerini, öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmeni Ercan Ünal'a teşekkür ediyorum" dedi.
Yıllarca futbol sahalarında top koşturan ve şuan Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Ercan Ünal, "Bizler spor camiasının bireyleri olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın çalışmalarını takdir ediyoruz. Gerçekten Erzurum'a rüya gibi tesisler kazandırdı" diye konuştu.