Keskinoğlu Kırkağaç'a Anaokulu Yaptırıyor

Manisa Valisi Celalettin Güvenç Kırkağaç ilçesine yaptığı ziyarette, Keskinoğlu firmasının sahiplerinden İsmail Keskinoğlu ile anaokulu protokolü imzaladı.

Keskinoğlu Kırkağaç'a Anaokulu Yaptırıyor
Vali Celalettin Güvenç, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, İl Genel Sekreteri Selami Katran, Çevre ve Orman İl Müdürü Yahya Güngör, Kırkağaç Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesislerinde Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı tarafından karşılandı. Kırkağaç çamlığı içerisinde bulunan İzcilik Tesisleri'nde İl Özel İdare imkanları ile yapılan salonda inceleme yapan Vali Güvenç, kısa sürede tamamlanan salonun çok güzel olduğunu belirtti. İzcilik Tesisi Müdürü Mustafa Baş'ın tesise bir halı saha isteğini de Vali Güvenç ağaç kesilmemesi şartı destekledi. İzcilik Tesisleri oyun salonunda bir gazeteciyle bilardo atışı yapan Vali Güvenç, tesiste yapılan çalışmaları beğendiğini ifade etti.
Vali Güvenç ve beraberindekiler Keskinoğlu firması tarafından yaptırılacak olan anaokulu için Belediye tarafından tahsis edilen arsada İsmail Keskinoğlu ile birlikte inceleme yaptı. Burada Vali Celalettin Güvenç, anaokulu yaptıracak Keskinoğlu firması yetkilisi İsmail Keskinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Kaymakam Ali Sırmalı ve Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz anaokulu protokolü imzaladılar.
Kırkağaç'a hayırlı hizmetler için geldiklerini belirten Vali Celalettin Güvenç, "Öncelikli olarak ilimizin ve sanayimizin gururu firmalardan Keskinoğlu, Gelenbe'de de önemli yatırımlar yaptı. Bereketli geçen bir yılın ardından da hep Akhisar hep Akhisar değil, Kırkağaç'ta bizim memleketimiz diyerek, Kırkağaç'ta bir anaokulu yapmaya karar verdi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Gezmiş olduğumuz alanda Belediye Başkanımız çok güzel bir arsayı bize tahsis ediyor. Süratle meclisinden karar alıp o bölgede de Kırkağaç'ın ikinci anaokulunu yapmış olacağız. Zannediyorum ki 3-4 ay gibi kısa bir sürede Sayın İsmail bey bu anaokulunu çocuklarımıza armağan eder diye düşünüyorum. Kırkağaç'ta önemli hizmetler yapıldı; İzcilik Tesisimiz çok güzel, çevre yolumuz bitti, belediye başkanımızın 400 bin TL desteği ile yurt yapacağız. Ayrıca Ankara'dan gelen ödeneklerle bir ayrı yurt daha yapacağız. Kredi Yurtlar Kurumu'nun yurdunu da sayarsak Kırkağaç'ımızda 3 tane yurdu arka arkaya yapacağız ve bir de anaokulu ile bunu taçlandırmış olacağız. Tarihi önemi olan eski hükümet konağında devam eden restorasyon çalışmaları bitmek üzere. Burayı İlçe Emniyet Müdürlüğümüze tahsis edeceğiz. Tüm yapılan bu hizmetlerin Kırkağaç'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Eski Hükümet Konağı'nda da incelemelerde bulunan Vali Güvenç, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz'ü makamında ziyaret ettikten sonra Kırkağaç Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde de incelemelerde bulundu. Kırkağaç merkezindeki temaslarının ardından İlyaslar Belediye Başkanı Osman Çelikel'i makamında ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Güvenç, İlyaslar Pazar yeri ve okulunda incelemeler yaptı. Daha sonra Karakurt kasabasında düzenlenen halı saha maçına katılan Vali Güvenç forma giyip sahaya çıktı. Şöhretler takımı ile Karakurt Belediye Başkanı Necdi Özkan'ın oynadığı Karakurt Belediyespor takımları arasında bir dostluk maçı oynandı. 6-8 lik şöhretler takımının galibiyeti ile biten maçın ikinci yarısını seyirci olarak izleyen Vali Güvenç, daha sonra Belediye Başkanı Necdi Özkan'ın evinde yemeğe katıldı.