Düzce Anadolu Öğretmen Lisesi Şampiyon Oldu

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Liseler arası bayanlar basketbol il birinciliği müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi ile Konuralp Çok Programlı Lisesi arasında oynanan final maçı ile sona erdi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Liseler arası bayanlar basketbol il birinciliği müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi ile Konuralp Çok Programlı Lisesi arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Müsabakadan 37-28'lik skorla galip ayrılan Anadolu Öğretmen Lisesi Düzce il şampiyonu oldu.
Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma baştan sona heyecan fırtınası içerisinde gerçekleşti. Her iki ekibin de çok iyi başladığı müsabakanın ilk periyodu 7-6'lık skorla Konuralp ÇPL kazanırken, ikinci periyot 11-14 Anadolu Öğretmen Lisesi üstünlüğü ile tamamlandı. Üçüncü ve dördüncü periyotlarda da üstünlüğünü koruyan Anadolu Öğretmen Lisesi üçüncü periyodu 27-21, son periyodu ise 37-28'lik skorla kazanarak müsabakadan galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla Düzce Anadolu Öğretmen Lisesi bayan basketbol takımı Düzce ili şampiyonluğuna ulaştı.
Müsabaka sonrasında gerçekleştirilen kupa töreninde şampiyon olan Anadolu Öğretmen Lisesi basketbol takımına ödülünü Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Muhittin Özçelik verdi. İkinci Konuralp Çok Programlı Lise takımına ödülünü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Turgut verirken, üçüncü olan Ticaret Meslek Lisesi de ödülünü Milli eğitim İzcilik ve Spor Şube Müdürü Haşmet Batur'dan aldı.