Başkan Çobanoğlu, Hizmetlerini Anlattı

Gaziantep'in Araban ilçesine bağlı Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, 2010 yılında gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatarak, 2011 yılı projelerini açıkladı.

Başkan Çobanoğlu, Hizmetlerini Anlattı
Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, 2011 yılına beldenin kanalizasyon çalışması ile başladıklarını belirterek, "Kanalizasyon çalışmalarımız tamamlandıktan sonra beldenin tüm cadde ve sokaklarında kısmen asfalt, kısmen de kilit taşı döşeme çalışmaları başlatacağız. 2010 yılında verdiğimiz park sözünü 2011 yılında gerçekleştirip hiç parkı olmayan Elif Beldesi'ni parka kavuşturacağız. Bir proje geliştirerek beldemizi taziye evine de kavuşturacağız" dedi.
İnanç turizmi dahilinde, Rumkale, Elif Beldesi, Hasanoğlu Köyü ve Hisar Köylerinde bulunan Roma dönemi anıt mezarlar ile beldenin güneyinde beldeye bir kilometre uzaklıkta bulunan Koyun Baba ziyareti üçgenine tur düzenleyeceklerini kaydeden Çobanoğlu, şunları söyledi:
"Elif Beldesi merkezinde bulunan önemli tarihi eserlerimizden Roma döneminde kalma anıt mezarın restore edilip tarih turizmine kazandırılması için Elif Belediyesi olarak siyasiler ve yetkililer ile görüşerek gerekli girişimlerde bulunacağız. Yaklaşık 20 yıl önce yapılan içme suyu şebekesinin yenilenmesi için proje geliştirip içme suyu şebekesinin yenilenmesini sağlayacağız. Geride bıraktığımız 2010 yılında olduğu gibi 2011 yılında da vatandaşlarımızın acı ve tatlı günlerinde beraber olacağız. Hizmetler dolu bir yeni yıla daha girdik. 2011 yılında da vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz."