Tuvalette Düşük Yaptığı Bebeğini Camdan Atan Anne Polisi Alarma Geçirdi

Bursa'da misafirliğe gittiği evin tuvaletinde düşük yaptığı 7 aylık bebeğini camdan attığı öne sürülen genç bir kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Filibe Sokak'taki boş bir arsada bebek cesedi gören mahalle sakinleri, hemen durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, üzeri kanlı, saçları oluşmuş yeni doğmuş bir erkek bebek cesediyle karşılaştı. Bebeğin öldürülmüş olabileceği ihtimali, polisi alarma geçirdi.
Devlet ve özel hastanelere kanamalı halde gelen kadın olup olmadığını araştıran ekipler, bir yandan da bölgedeki bakkal, manav ve kasaplara giderek tanıdıkları hamile kadın olup olmadığını sordu. Çevredeki tüm hamileleri mercek altına alan polis, olayla ilgili 3 yaşında bir oğlu olan E.B.'yi gözaltına aldı. 20 yaşındaki genç kadın, başından geçenleri polise gözyaşları içinde anlattı. Genç annenin ifadesinde, "Karnım ağrıdığı için tuvalete gittim. Düşük yaptım. Bebeğim ölü doğdu. Paniğe kapılınca da
cesedini boş bir arsaya attım" diye konuştuğu öğrenildi.
Bebeğin cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.