Uşak Valisi Özdemir Çakacak'tan Yılbaşı Ziyaretleri

Uşak Valisi Özdemir Çakacak yeni yıl nedeniyle İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Servisi, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği ve Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ni ziyaret etti

Uşak Valisi Özdemir Çakacak'tan Yılbaşı Ziyaretleri
Uşak Valisi Özdemir Çakacak yeni yıl nedeniyle İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Servisi, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği ve Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ni ziyaret etti. Yeni yıla ziyaret ettiği kurumlardaki çalışan personelle pasta keserek giren vali Çakacak 2010 yılının son bebeği ile 2011 yılının ilk bebeğine çeyrek altın taktı.
Halkın yeni yıl kutlamalarını sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmesi için fedakarca ve özverili çalışan kurumların yeni yılını kutlayan Vali Özdemir Çakacak, yeni yılın sağlık, mutluluk ve bereket içinde geçmesi dileklerinde bulundu. İlk olarak Uşak Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Çakacak, Belediye Başkan Vekili Nejat Çolak ve itfaiye erleri tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Çakacak itfaiye erlerine yeni yıl pastası götürdü. Daha sonra Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak daha sonra 112 Acil Servis çalışanlarının yeni yılını tebrik etti. Vali Çakacak son olarak Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ni de ziyaret ederek hastaların yeni yılını tebrik etti. 2010 yılının son bebeği Mustafa Barut ile 2011 yılının ilk bebeği Mehmet Leblebici'ye çeyrek altın takan bebeklerin ailelerini kutladı. Ziyaret ettiği kurumlarda görevli personele yeni yıl pastası götüren ve birlikte pasta kesen Vali Özdemir Çakacak'ın yılbaşı ziyaretlerine Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan ile İl Emniyet Müdürü Cafer şahin de eşlik etti.
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde gazetecilere yeni yılla ilgili bir açıklama yapan Vali Özdemir Çakacak şunları söyledi; "Acısıyla tatlısıyla 2010 yılını hep birlikte geride bıraktık. 2011 yılının ülkemize ve ilimize sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Halkın huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışan kurumlarımızı ziyaret edip moral vermek istedik. Halkımızın huzurlu bir yılbaşı geçirmesi için gerekli olan tüm önlemleri aldık. Yeni yılın Uşaklı hemşerilerimize, yüce milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Milletçe birlik, beraberlik, kardeşlik ve refah içerisinde daha nice yıllara ulaşmayı temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum"