Polis okulunda dayak görüntüleri

İzmir'de bulunan Rüştü Ünsal Polis Okulu'nda geçtiğimiz yıl gerçekleşen eğitim çalışmaları sırasında eğitmen komiser yardımcısının polis adayı gence dayak attığı ortaya çıktı.

Polis okulunda dayak görüntüleri
İzmir’deki Rüştü Ünsal Polis Okulu’nda çekildiği iddia edilen görüntüler polis okulunda yaşanan acı olayı gözler önüne koydu. Okulda polis olmak için eğitim gören gençler tarafından cep telefonu ile kayıt edilen görüntülerin ortaya çıkması üzerine Rüştü Ünsal Polis Okulu yönetimi tarafından bütün öğrencilerin cep telefonuna el konuldu. Ancak görüntüleri cep telefonuna çeken gençler okulda yaşanan işkenceyi kanıtladı. Kayıt altına alınan görüntülerin imha edildiği iddia edilirken polis adaları öğrencilerden birinin yakınına bu görüntüleri mesaj olarak göndermesi kapatılan dosyanın yeniden ortaya çıkmasına neden oldu.

Polis okulundaki dayak iddiası ile ilgili soruşturma yapılmazken dayak atan eğitmen komiser yardımcısının bir başka ile rütbesi komiserliğe yükseltilerek tayin edildiği dayak yiyen gencinse polis memuru olarak bir başka ilde göreve başladığı da ortaya çıktı.