Hakkari'de Şoförlere Eğitim Semineri

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı öncülüğünde Belediye Zabıta Amirliği ile Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü tarafından sürücülere trafik kuralları ve arama noktaları hakkında seminer verildi

Hakkari'de Şoförlere Eğitim Semineri
Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı öncülüğünde Belediye Zabıta Amirliği ile Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü tarafından sürücülere trafik kuralları ve arama noktaları hakkında seminer verildi.
Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerinde, şoförlere ağırlıklı olarak kentteki ulaşım sorunu ve şehir içi servislerinin çalışma sistemi hakkında bilgi verildi. Seminerin sonunda ortaya çıkan sorunları bir rapor haline yetkili kurumlara verileceği belirtildi. Seminer sonunda gazetecilere kısa bir açıklama yapan Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, semineri Hakkari'deki şoförlerin sorunları ile ilgilenmek ve yollarda yapılan aramalara bir çözüm getirmek amacıyla düzenlediklerini belirtti. Aslan, "Belediye Başkanlığı'ndan ve Emniyet Trafik Şubesi Müdürlüğü'nden birer görevlinin katılımı ile soruna çözüm üretmeyi hedefledik. Umarım faydalı olmuştur. Seminerde ele aldığımız konuları rapor halinde yetkili mercilere göndereceğiz" dedi.