Gümüşlük Yeni Yıla Cazla Girdi

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük beldesi 2011 yılına Klasik Cazla girdi.

Gümüşlük Yeni Yıla Cazla Girdi
Bodrum'un gözde mekanlarından Amavi'de sahne alan Ayşe Gencer Trio'yu izlemeye gelen müzikseverler, yeni yıla cazla merhaba dedi.
Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nin kış etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gümüşlük Klasik ve Caz Günleri" Gümüşlük'ün kış akşamlarına ayrı bir heyecan kattı. Mayıs ayına kadar her ay bir klasik ve bir caz konseriyle devam edecek konserlere ilgi şimdiden büyük.
Caz müziğin ülkemizdeki önemli temsilcilerinden Ayşe Gencer'in Amavi'de verdiği konserde sanatçıya trompetçi İmer Demirer ve gitarist Bora Çeliker eşlik etti. Gencer, 10 parça seslendirdiği başarılı performansına George Gershwin'in unutulmaz parçası "The man I love" adlı parçayla başladı. Mükemmel bir birliktelik yakalamış olan Ayşe Gencer Trio'nun konser sonunda gerçekleştirdiği jamssesion ise izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Konser öncesi basına bilgi veren Ayşe Gencer, Gümüşlük'te caz tutkunlarıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Gencer, çok yakında çıkaracağı "But Beautiful" adlı albümünün de müjdesini verdi.