Amatör Futbol Ligi Maçına Kar Engeli

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakkari Amatör Ligi'nde mücadele eden İl Özel İdare Spor ile Hakkari Gücü Spor takımları arasında oynaması gereken lig maçı kar engeline takıldı.

Amatör Futbol Ligi Maçına Kar Engeli
Her iki takım oyuncuları oynanacak müsabaka için Hakkari Şehir Stadyumu'na geldiler. Sporcular yerdeki 35 santimetre kalınlığındaki kara aldırış etmeden ısınma hareketleri yaparak maça hazırlanmaya çalıştılar. Hakemler ise bu karda maçın oynayamayacağını belirtmeleri üzerine sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne tepki gösterdiler. Çanaklı Köyü'nden müsabaka için Hakkari'ye gelen Hakkari Gücü Spor Kulübü Başkanı Eyüp Adıyaman, uzun yolda geldiklerini belirterek, maçları olmasına rağmen sahayı temizlemeyen ilgili kuruma tepki gösterdi. Havanın maça müsait olduğunu belirten Adıyaman, hazırlıklı olmalarına rağmen saha temizlenmediği için kar engeline takıldıklarını söyledi.
İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Mecit Tekin ise, Hakkari Gücü Spor Kulübü'nün çığ tehlikesine rağmen Çanaklı Köyü'nden Hakkari'ye geldiğini ancak ilgili kurum tarafından saha kardan temizlenmediği için maçın iptal ertelenmesine tepki gösterdi.