Arda bize gelsene!

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in önceki gün Zeynep Sever ile hayatını birleştirdiği nikahta sür...

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in önceki gün Zeynep Sever ile hayatını birleştirdiği nikahta sürpriz bir konuk vardı. Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ve sevgilisi Sinem Kobal da Volkan'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Düğünde Arda'yı Fenerbahçeli futbolcuların yakın markaja alması dikkatlerden kaçmadı. Başta Emre Belözoğlu olmak üzere sarı-lacivertli oyuncular, ağız birliği etmişçesine Galatasaray'ın kaptanına, "Sen bizim takımda oynasan, uzak ara şampiyon oluruz. Keşke Fenerbahçe'ye transfer olsan. Seni aramızda görmeyi çok isteriz" ifadelerini kullandı.

SANTOS'TAN YAKIN MARKAJ
Andre Santos gibi yabancı yıldızlarla diyaloğa girdiği de gözlenen Arda, "Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam. Bu konuda profesyonelce düşünemem" yanıtını vermekle yetindi. Ancak sarı-kırmızılı futbolcu, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın izin vermesi halinde Avrupa'ya transfer olma fikrine sıcak baktığını bir kez daha yineledi.

EMRE BİTTİ, SIRA ARDA'DA
Fenerbahçeli taraftarlar 2008 yazında Emre Belözoğlu'nun transferi sonrası "Emre bitti, sıra Arda'da" pankartını asmıştı. Galatasaray'ın yıldızı bunun üzerine "Kadıköy'e giderim ama sadece deplasmana" ifadesini kullanmıştı.

YILDIRIM İLE 10 DAKİKA!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Arda için 15 milyon Euro teklif etmiş ve "Bana 10 dakika verin, Arda'yı ikna edeyim!" demişti. Adnan Polat "10 dakika veririm ama korkum Arda'nın sizi Galatasaraylı yapması" yanıtı vermişti.