Canlı canlı 'Esra Erol'la İzdivac'

Ekranların çöpçatanı Esra Erol, bu kez kendi düğünü için kamera karşısına geçti. Ünlü sunucu, 5 yıldır aşk yaşadığı Ali Özbir'le canlı yayında nikah masasına oturdu.

 
Ekranların çöpçatanı Esra Erol , bu kez kendi düğünü için kamera karşısına geçti . Ünlü sunucu , 5 yıldır aşk yaşadığı Ali Özbir ' le canlı yayında nikah masasına oturdu .

' Esra Erol ' da Evlen Benimle ' adlı programının sunucusu Esra Erol , 8 yıl önce ölen ' Kürt İdris ' lakaplı kabadayı İdris Özbir ' in oğlu Ali Özbir ile dün canlı yayında evlendi .

Kendi programında nikah masasına oturup , sevgilisine ' Evet ' diyen Esra Erol ' un şahitliğini sunucu Oylum Talu yaptı . Çiftin nikahını ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kıydı .

Bugüne kadar yüzlerce kişiyi evlendiren ünlü sunucu , düğününde gözyaşlarını tutamadı . Erol ve Özbir , nikahtan sonra Bora Öztoprak ' ın ' Seni Seviyorum ' adlı şarkısı eşliğinde dans etti . Düğün tarihini eşinin doğum günü olan 2 Temmuz ' a denk getirdiklerini söyleyen taze gelin Erol , ' Ali , düğün tarihimizi hiç unutamayacak , çünkü bugün onun doğum günü ' dedi . Erol , ' Seni her halinle seviyorum . İyi ki doğdun ' diyerek de eşinin doğum gününü kutladı .

MAGAZİN SERVİSİ
Akşam