Spor A.Ş'den 'Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi'...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Müdürlüğü, yaz döneminde uygulamaya koyacağı 'Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi'ni düzenleyeceği bir bas

  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A . Ş Müdürlüğü , yaz döneminde uygulamaya koyacağı ' Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi ' ni düzenleyeceği bir basın toplantısıyla tanıtacak .

Konuyla ilgili yapılan açıklamada , ' ' İstanbul halkını 30 ayrı tesiste , 9 ayrı branşta sporla tanıştırmayı hedefleyen Spor A . Ş . bu yıl geliştirerek daha da zenginleştirdiği içeriğiyle ' Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi ' ni 10 Haziran ' da düzenleyeceği basın toplantısıyla tanıtacak . ' ' denildi .

Açıklamada ayrıca , ' ' Dileyen herkese İstanbul ' un dört bir yanındaki modern spor komplekslerinin kapısını açan proje ile İstanbul adeta büyük bir spor salonuna dönüşüyor . İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı ve Spor A . Ş . Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin ' in yanı sıra Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırım Akın , Türk Diyabet Vakfı Başkanı Temel Yılmaz ve İstanbul Sağlık Daire Başkanı Muzaffer Saraç basın toplantısında bilgilendirme yapacaklar . ' ' ifadelerine yer verildi .

Toplantı , Fatih ' teki , Spor A . Ş . Genel Müdürlüğü ' nün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ,

Kemalpaşa Mahallesi Şehzadebaşı Caddesi ' ndeki genel merkezinde saat 11 . 00 ' de yapılacak .