Köşklü Hanımlar Hünerlerini Sergiledi

Köşk Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2009-2010 eğitim döneminde düzenlenen kurslar sona erdi

  Köşk Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2009-2010 eğitim döneminde düzenlenen kurslar sona erdi . Kursiyerler yıl boyunca öğrendikleri el emeği göz nuru eserlerini düzenledikleri sergi ile beğeniye sundular .
Köşk Belediye Düğün Salonu ' nda düzenlenen serginin açılış törenine Kaymakam İsmail Soykan , Belediye Başkanı Rıfat kadri Kılınç , Köşk Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan Ayer , protokol üyeleri , davetler ve kursiyerlerin yakınları katıldı .
Serginin açılışında konuşan Köşk Kaymakamı İsmail Soykan , kursları düzenleyen , eğitim veren ve kurslara katılarak meslek öğrenenler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti .
Köşk belediye başkanı Rıfat kadri Kılınç ise , sanat öğrenmenin ve eğitimin önemine değinerek " Atatürk ' ün ' Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri çatlamıştır ' sözünü çok önemsiyoruz . Dünyada pek çok kişi ve devlet değişik nedenlerle zaman zaman çok zor durumlara düşmüştür . Ancak sanatları olan kişiler ve bu kişilerin oluşturduğu toplumlar her zaman zorlukların üstesinden gelmeyi başarmıştır . Bu nedenle bu kurslara katılarak hünerlerine hüner katan diğer bir deyişle 10 parmağına on marifet ekleyen kursiyerlerimizi ve eğitim veren değerli hocalarımızı kutluyorum " dedi .
Yapılan törenin ardından kursiyerlerin sergisi , Kaymakam İsmail Soykan , Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan Ayer tarafından açılarak , halkın beğenisine sunuldu .