Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak İgc'yi Ziyaret Etti

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC)'ni ziyaret ederek Başkan Atilla Sertel ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC)'ni ziyaret ederek Başkan Atilla Sertel ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Rahmetli Ensari Bulut'un ardından Çiğli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Metin Solak, cemiyetin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek; "İzmir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak yürüttüğünüz başarılı çalışmaları yakından takip ediyorum. Bundan sonraki süreçte hayata geçireceğiniz projelerde Çiğli Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
BASIN PARKI ÖNERİSİ
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ise İzmir basın tarihine ışık tutması amacıyla vefat eden, yaşayan üyelerinin yanı sıra katledilen gazetecilerin de isimlerinin yer aldığı büyük bir Basın Parkı oluşturulabileceğini söyledi. Sertel, cemiyetin yürüttüğü, birçok belediyenin de destek verdiği sokaklara ve caddelere gazetecilerin isimlerinin verilmesi konusunda da Başkan Solak'tan destek istedi. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da destek sözünü yineleyerek; "Parkından sokağına kadar her konuda destek vermeye hazırız"dedi. Ziyarette; İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ali Ekber Yıldırım, Genel Sekreter Misket Dikmen, Yönetim Kurulu üyeleri Aylin Suphandağlı, Ali Rıza Karasu, Ahmet Ahmetoğlu, Medat Şenay ve Sedat Yılmaz da hazır bulundu.