Şair Münevver Düver'e 'Şiire Üstün Hizmet' Ödülü

Şair, Yazar, Gazeteci Araştırmacı ve Fotoğraf sanatçısı Münevver Düver, 'Şiire Üstün Hizmet' ödülüne layık görüldü.

Şair Münevver Düver'e 'Şiire Üstün Hizmet' Ödülü
Münevver Düver, Şaheserler Üreten Sanatçılar İletişimciler Yönetmenler Yapımcılar Araştırmacılar Derlemeciler Topluluğu (ŞÜSİYAD) tarafından 'Hikmet Okuyar 2010 Şiire Üstün Hizmet Ödülüne" layık görüldü.
Geçen sene Aydın'da, Nazilli'de ve Söke'de şiir ve fotoğraf sergileri açan ve bu sene de Aydın Halk Kütüphanesi'nin misafiri olarak Aydın'da kitaplarını imzalayan Münevver Düver, "Türkiye Sevdası Projesi" kapsamında her yıl Prof. Dr. Hikmet Okuyar tarafından dört dalda verilen ödüllerden birine layık görüldü. Ödül alan şairlere ödülleri 19 Mayıs 2010 Çarşamba günü Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenecek törenle verilecek.
Bugüne kadar çeşitli konularda kitapları yayınlanan Münevver Düver'in toplam 25 kitabı bulunuyor. Düver'in kitap isimleri şöyle: Anne Sevgisi Sönmeyen Bir Alev, Güzel Mevlana, Yansıma, Adı Zenginliğinde Gizli Adana, Avrasya'da Runik Yazı, Bir Milletin Yok Ediliş Fermanı Çeçenistan, Ey Türk Gençliği, Şehit Sinan Eroğlu, Horasan Türkleri, Eski Türk İnancı Şamanizm, İslamiyet Öncesi ve Sonrası Türk Destanları, Türkiye'de Yaşayan, azınlıklar, Kıl Çadırdan İmparatorluğa Osmanlılar, Batı Trakya Türkleri, Hristiyan Türk Boyu Gagauzlar, Mehmedim'e, Anne'ye Özlem, Sevgi Barış Dostluk, Sevginin Bedeli olmaz, Dağ Ardı Duyamıyorum, Yalgın, Sırça Yürek, Güzeller Kervanı Gönülden Geçer ve Bombalarımıza Sponsor Arıyoruz.