Aşk-ı Memnu 70. bölümde Adnan, Bihter'i yakaladı mı?

Aşk-ı Memnu'nun 70. bölümünde neler yaşanacak? Bihter, Aşk-ı Memnu'nun 70. bölümünde Adnan'a yakalanacak mı? Aşk-ı Memnu'nun 70. yeni bölümünde Bihter ve Behlül'ü bekleyen sürpriz ne olacak?

Aşk-ı Memnu 70. bölümde Adnan, Bihter'i yakaladı mı?
  AŞK-I MEMNU ' NUN 69 . BÖ ; LÜ ; MDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kanal D ' nin reyting rekorlarını alt- ü ; st eden dizisi Aşk-ı Memnu ' nun 69 . bö ; lü ; mü ; yine izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı .

Aşk-ı Memnu ' nun dü ; n akşam Kanal D ' de yayınlanan en son bö ; lü ; mü ; nde Viyana ' da nişanlanan Firdevs Hanım , Bihter ' in hamile olduğunu ö ; ğrenince daha fazla dayanamayarak kö ; şke dö ; nü ; yor . . . Behlü ; l ' ü ; n Nihal ' le yakınlaşmasını gö ; ren Bihter ise her an biraz daha yıkılıyor .

Nihal ve Behlü ; l ' ü ; n yakınlaşması ve nikah işlemlerini hızlandırması Bihter ' i iyiden iyiye telaşlandırmaya yetiyor . . . Akşam sohbeti sırasında şarap mahsenine giderek Adnan ' ın istediği şarapları almaya inen Behlü ; l ' ü ; n yanına Bihter de geliyor . . .

Burada Behlü ; l ' e ' Neden Nihal ' in duygularıyla oynuyorsun? ' diyen Bihter ' e Behlü ; l ' ü ; n cevabı ç ; ok sert oluyor ve Behlü ; l , Nihal ' i sevdiğini ve kendisiyle olan ilişkisinin de sona erdiğini sö ; ylü ; yor . . .

Bunu duyan Bihter , yıkılıyor . . . . Firdevs Hanım ve nişanlısının verdiği akşam yemeğine katılan Bihter , Behlü ; l ve Nihal ' in mutluluk pozlarını gö ; rdü ; kç ; e ç ; ılgıana dö ; nü ; yor . . . Ve annesine Behlü ; l ' le olan yasak aşkını itiraf ediyor . Bununla da yetinmeyen Bihter , artık dayanacak gü ; cü ; nü ; n olmadığını belirterek ' Tü ; m gerç ; eği Adnan ' a da anlatacağım ' diyor . . .

AŞK-I MEMNU 70 . BÖ ; LÜ ; MDE NELER OLACAK?

Aşk-ı Memnu ' nun en son yayınlanan 69 . bö ; lü ; mü ; nde ağlayarak annesi Firdevs Hanım ' ın dizlerine kapanan ve Behlü ; l ' e olan aşkını haykıran Bihter ne yapacak?

Behlü ; l ve Nihal ' in evlenmesine katkıda bulunan Firdevs Hanım , bu evliliği kızı Bihter iç ; in bozacak mı?

Bihter ' in perişan halini gö ; ren Behlü ; l , yasak aşkına geri dö ; necek mi?

Bihter ' in hareketlerinden şü ; phelenen Adnan , Bihter ve Behlü ; l arasındaki yasak aşkı ç ; ö ; zebilecek mi? Bihter ve Behlü ; l ' ü ; n yeni durumları kö ; şkteki yaşamı nasıl etkileyecek?

Bihter , bebeğini aldırdığını Adnan ' a sö ; yleyecek mi? Adnan bu durum karşısında ne yapacak?

Aşk-ı Memnu ' nun merakla beklenen 70 . yeni bö ; lü ; mü ; 22 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak?

AŞK-I MEMNU 70 . BÖ ; LÜ ; M FRAGMANI İZLE