Kurtlar Vadisi Son Bölüm Fragman İzle ve Tüyolar

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 4 Mart'taki bölümü için nefesler tutuldu heyecanlı bekleyiş başladı!

Kurtlar Vadisi Son Bölüm Fragman İzle ve Tüyolar
 

Tü ; rkiye gü ; ndemini yakından takip eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 81 . bö ; lü ; mü ; hangi ö ; nemli gelişmeler sahne olacak . . ?

Galatasaray ve Fenerbahç ; e ' nin UEFA kupası maç ; ları nedeniyle 2 haftadır yayınlanmayan Kurtlar Vadisi Pusu ' nun yeni yayınlanan 81 . bö ; lü ; m fragmanı şok etti . . . Dizinin yayınlanan son sahnesinde Polat ' ı bıç ; aklayan ve Memati tarafından vurulan Abdü ; lhey ö ; ldü ; . . .

GÜ ; LLÜ ; ERHAN DA VADİ ' YE VEDA ETTİ

Kurtlar Vadisi dizisine eski kabadayılardan Seyfo dayının yeğeni olarak katılan ve Vadi ' nin en ç ; apkın karakteri olan Gü ; llü ; Erhan da Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 81 . bö ; lü ; mü ; nde rehin alındığı sırada başından vurularak ö ; ldü ; rü ; ldü ; . . . .

ABDÜ ; LHEY KİMDİR?

Aslan Bey ve KGT tarafından Polat ' ı korumakla gö ; revlendirilmiştir . Bir parkta ç ; ö ; pç ; ü ; olarak Polat ' ın karşısına ç ; ıkmasının ardından bir sü ; re sonra Polat ' ın sağ kolu olmuştur . Kuzey Irak ' a daha ö ; nce gizli ö ; rgü ; tteyken defalarca gö ; rev iç ; in gelmiştir . Daha sonra Polat Alemdar ' la aynı ö ; rgü ; tte yer almıştır . Irak ' ı ve orada yaşayanları en iyi o tanımaktadır . Abdü ; lhey de Polat Alemdar gibi savaş sanatında ve silah kullanımında uzmanlaşmıştır . Sessizdir , konuşması istenmediği sü ; rece konuşmaz . Harekete geç ; meden ö ; nce sonuç ; larını araştırır . Aceleyle veya sinirle hareket etmez . . .

KURTLAR VADİSİ PUSU ' NUN YENİ FRAGMANI YAYINLANDI !

KURTLAR VADİSİ PUSU 81 . BÖ ; LÜ ; M FRAGMANINI İZLEMEK İÇ ; İN TIKLAYIN

Abdü ; lhey , Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 81 . bö ; lü ; mü ; nde dava arkadaşı tarafından vurularak Vadi ' ye veda etti . . .

GÜ ; LLÜ ; ERHAN KİMDİR?

Seyfo Dayı ' nın ö ; z yeğenidir . Ç ; ok eğlenceli bir kişiliğe sahiptir . Dayısı onu mafyadan uzak tutmaya ç ; alışsa da Gü ; llü ; , Polat ' ın ekibine girmeyi başarır . Polat Alemdar ' ın mafya kimliğini bilmektedir . Macera ve heyecan arayışı iç ; indedir . Grubun en neşeli ve sevimli yü ; zü ; dü ; r . Problemleri , parlak fikirleri ve beklenmedik anlardaki ani patlamaları ile ç ; ö ; zebilmektedir . Onun arkadaş olamayacağı hiç ; kimse yoktur . Sevimli sesi ve neşeli yü ; zü ; en bü ; yü ; k silahıdır . Polat Alemdar iç ; in yapmayacağı hiç ; bir şey yoktur . Abdü ; lhey ' i biraz kıskanmaktadır . Kadınlara karşı zaafır vardır .

Erhan da dava arkadaşı Abdü ; lhey gibi Pusu ' nun 81 . bö ; lü ; mü ; nde rehin alındığı sırada başından vurularak Kurtlar Vadisi Pusu dizisine veda etti . . .

ARON FELLER KİMDİR?

Aron Feller , Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi Stratejisti ve CIA ( ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı ) ü ; st dü ; zey yö ; neticisi . Kurtlar Vadisi Pusu dizisi karakteridir ve diziye 63 . bö ; lü ; mde dahil olmuştur . İsrail ile ç ; ok sıkı ve doğrudan ilişkileri vardır . Suikast dü ; zenlenen ve hastanede tedavi gö ; ren Tü ; rkiye başbakanının haberi bile olmadan kolayca odasına girmiş ve onu kendisiyle işbirliği yapması iç ; in tehdit etmiştir . Başbakanın şaşırarak Senin burada ne işin var? Senin bir daha Tü ; rkiye ' ye gelmemeni ABD başkanına sö ; ylemiştim ; yine sö ; ylerim demesine karşılık Aron Feller Başkanı dahi aşan konular var diyerek gü ; cü ; nü ; bir anlamda gö ; stermiştir .

Cevat Akarsu ' dan intikam almak isteyen Muro ' yu yakalatmış ve Muro ' nun ü ; stü ; ne yerleştirilen bombayı uzaktan kumanda ile patlatarak hem Muro karakterinin ö ; lmesine hem de kafedeki onlarca Tü ; rk askerinin şehit olmasına neden olmuştur . Davut Tataroğlu da Aron Feller ' e doğrudan bağlıdır .

Dizideki Aron Feller , bir dö ; nem CIA ' ın Tü ; rkiye İstasyon Şefliği gö ; revini yü ; rü ; ten ve daha sonra da Ortadoğu ' dan sorumlu olan Graham Fuller ' i canlandırmaktadır . Aron Feller karakteri Osman Soykut tarafından canlandırılmaktadır .