Elektrikçiler Ve Radyocular Odası Genel Kurulu

Elektrikçiler ve Radyocular Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Odanın 21 yıllık Başkanı Ali Kaya, başkanlığa veda etti.

  AKM ' de gerçekleştirilen Elektrikçiler ve Radyocular Odası Olağan Genel Kurulu ' nda , 21 yıldır oda başkanlığını yapan Ali Kaya , görevi İbrahim Artikel ' e devretti .
Genel Kurul ' da veda konuşması yapan Kaya , " 5 yıl önce bu vedayı yapmayı çok istedim . Ama gerek odadaki arkadaşlarım , gerekse de diğer oda başkanı arkadaşlarım farklı gerekçelerle bu kararımı uygulamamı engellediler . Ama artık nöbeti devretmenin zamanı geldi . Çünkü bir makamı çok uzun süre işgal ederseniz statükocu olursunuz . Atılımcı , devrimci yanınız körelir . O makama sürekli yapışırsınız , sizden sonra kadro yetişmez . Oysaki esnaf hareketinde yeni kana , yeni kadrolara gerek var . öte yandan bizler siyasi parti , sendika gibi kuruluşların başındakileri , ' yahu bunlar ölünce mi gidecek? ' diye eleştirirken , kendimiz aynı konuma düşmemeliyiz . Önce üyelerime bunca sene bana katlandıkları için teşekkür ederim . Bundan sonrada odalarına ve yeni başkana sahip çıkmalarını istiyorum . Buranın bir hizmet kurumu olduğunu unutmayın . Siyasi görüşü , cinsiyeti , etnik yanı , meslek dalı ne olursa olsun üyelerimize eşit mesafede kalın . Her olayın siyasi bir yanı olduğunu unutmayın . Ama odaya girerken siyasi gömleğinizi dış kapıda bırakın . Geçmiş tecrübelerden yararlanın ama hep yeni , yaratıcı düşüncelerin peşinde olun " diye konuştu .
Kaya , konuşması ile konukların alkışını aldı . Genel Kurul ' a ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun , Bakkallar ve Tekel Bayilileri Odası Başkanı Şükür Küçükali ve çok sayıda Elektrikçiler ve Radyocular Odası üyesi katıldı .