Çakar Güven Tazeledi

Tercan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurula tek aday olarak katılan Nizamettin Çakar yeniden başkanlığa getirildi.

Çakar Güven Tazeledi
  Genel kurul toplantısında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasının ardından divan oluşturuldu . Divan Başkanlığını Erzincan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal ' ın yaptığı genel kurulda seçimlere tek liste halinde katılan mevcut başkan Nizamettin Çatar yeniden Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına getirildi .
32 delegenin oy kullandığı genel kurulda oyların tamamını alan Nizamettin Çakar , üyelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de esnaf ve sanatkarları en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi .
Tercan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu ; H . Avni Demir , Zakir Temel , Murat Karahan , Mahmut Yalman , Adnan Kaya Ve İbrahim Yıldız
Genel kurul toplantısına , Erzincan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal Yönetim Kurulu Üyesi Namık Polater ve Birlik Genel Sekreteri Özkan Mühürdaroğlu katıldı .