Aşk-ı Memnu 62. en son bölümde neler oldu? - Dizi Seyret

Aşk-ı Memnu dizisinin 62. en son bölümünde Adnan Bey tam herşeyi öğrendi derken dizide Bihter şoku ile izleyiciler karşı karşıya kaldı.işte ayrıntılar...

Aşk-ı Memnu 62. en son bölümde neler oldu? - Dizi Seyret
  Aşk-ı Memnu dizisinin 62 . en son bö ; lü ; mü ; dü ; n akşam Kanal D ekranlarında heyecanlı saatler yaşandı . Aşk-ı Memnu dizisinin 62 . en son bö ; lü ; mü ; nde Adnan Bey tam herşeyi ö ; ğrendi derken dizide Bihter şoku ile karşı karşıya kalındı . Aşk-ı Memnu ' da bu hafta neler oldu işte ayrıntılar . . .

Aşk-ı Memnu ' nun sevilen oyuncuları Kıvanç ; Tatlıtuğ , Beren Saat , Selç ; uk Yö ; ntem ve Nebahat Ç ; ehre Aşk-ı Memnu , 62 . bö ; lü ; mü ; ile dü ; n akşam ekranlara geldi .

Adnan ' ın Riva ' daki eve gittikten sonra yastığı koklayıp , Bihter ' in kokusunu aldıktan sonra , Bihter ve Behlü ; l iç ; in artık kaç ; ış yolu kalmamıştı .

Adnan , yaşadığı bu bü ; yü ; k şoku uzun sü ; re atlamazken , uzunca bir sü ; re kö ; şke dö ; nemez ve Matmazel Deniz ' in yanına gider . Matmazel Deniz ' e aç ; ılan Adnan , Matmazel ' in ' Sorularınızın cevabı bu evde değil Adnan Bey! ' dedikten sonra Adnan , kö ; şke geri dö ; ner .

Annesi Firdevs Hanım ' a , Riva ' daki o eve gittiğini sö ; yleyen Bihter , artık yolun sonuna geldiğini dü ; şü ; nü ; rek evdeki eşyalarını toplamaya başlar . Diğer taraftan da Behlü ; l iç ; in durum farklı değildir . Behlü ; l ' de odasında yaptıklarının verdiği pişmanlık ile kıyafetlerini toplamaya başlar .

Adnan Bey eve geldiğininde ise , Firdevs Hanım ö ; ncelikli davranak , Bihter ' in yaşanan hakaretleri kaldıramadığından dolayı evi terk ettiğini sö ; yler . Bö ; ylelikle Aşk-ı Memnu ' nun 62 . bö ; lü ; mü ; son bulmuş oldu .

Ama bö ; lü ; mde dikkatlerden kaç ; mayan ve gelecek hafta hakkında ip ucu veren sahne ise , Hilmi Ö ; nal ' ın kö ; şkteki adamının deşifre olmasıydı . Ziyagil kö ; şkü ; nde şofö ; rlü ; k yapan Hilmi Ö ; nal ' ın adamı , deşifre olduğunu ö ; ğrendikten sonra kaç ; ar . Onu bulan isim ise Nihat olur . Sayit , kendisini polise vermemek koşuluyla tü ; m gerç ; ekleri Nihat ' a anlatacağını sö ; yler . . .

Tü ; m bu merak edilenler ise Aşk-ı Memnu ' nun gelecek bö ; lü ; mü ; nde cevap bulacak . Bihter ve Behlü ; l , yine kurtulabilecek mi? sorusunun cevabı ise merakla bekleniyor . . .