Vergiyi En İyi Anlatan Öğrencilere Ödül

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 'Vergi Haftası' nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Vergiyi En İyi Anlatan Öğrencilere Ödül
Gölbaşı Köyü İlköğretim Okulu'na gerçekleşen etkinliğe Ortaca Mal Müdürü Ercan Yurdugüzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Mal Müdürü Ercan Yurdugüzel ve beraberindeki heyet, öğrencilere verginin önemini ve neler sağladığını anlattılar. Verilen vergilerin toplum yararına geriye dönüşünün boyutların neler olduğunu öğrencilere açıkladılar.
Gölbaşı İlköğretim Okulu Öğrencileri yapılan program kapsamında vergi haftası ile ilgili hazırlamış oldukları şiir ve yazmış oldukları kompozisyonları okuyarak okula gelen vergi haftası ile ilgili heyet tarafından alkış aldı.
Yapılan program sonunda Mal Müdürü ve beraberindeki Vergi Dairesi kısım Amirleri Okul öğrencilerine içinde okul gereçleri bulunan birer hediye paketi dağıttı.
Gölbaşı Köyü İlköğretim Okulu'nu gören İlçe Mal Müdürü Ercan Yurdugüzel Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin'ne; Okul bahçesine bir basketbol potası, Ana Sınıfının iç taban zeminine de laminant parke döşemesini ve Ana sınıf binasının bozuk çatısının yapımını üslenerek yaptıracaklarını bildirdi.
İlçe Milli eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ise; okul öğrencilerinin bilinçli birer yetiş kin olabilmeleri için, temelden sağlam ilerlemelerinin ilk basamağının eğitimden geçtiğini bildirdi.