Uyuşturucu Operasyonunda 13 Tutuklama

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Marmaris KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen üçü bayan toplam 13 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Muğla E tipi Cezaevine gönderildiler

Uyuşturucu Operasyonunda 13 Tutuklama
Muğla'nın Marmaris ilçesinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Marmaris KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen üçü bayan toplam 13 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Muğla E tipi Cezaevine gönderildiler.
Muğla Merkez, Marmaris, Bodrum, Hatay, Konya ve Mersin illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen esrar operasyonunda toplam 13 kişi gözaltına alınmış, zanlılar ile birlikte 11 kilo 668 gram esrar maddesi ve 470 adet uyuşturucu hap ele geçirilmişti.
Uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen ve örgüt liderliğini yaptığı ileri sürülen N.T.(30) K.C. (27), M.H. (25), F.B. (40), B.N. (60-Bayan), M.A.O. (38), A.Y. (29), C.G. (29), Y.I. (23),H.Ö.K. (39), R.Y. (33), E.B. (25-Bayan ve E.T. (28-bayan) toplam 13 kişi, mahkemece suçları sabit görülerek tutuklandılar. 13 kişi Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.