Manavgat Emniyeti'nden Muhtarlara Ziyaret

Manavgat İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Musa Etlioğlu, ilçe merkezindeki mahallelerin muhtarlarını ziyaret etti.

Manavgat Emniyeti'nden Muhtarlara Ziyaret
Asayis Büro Amiri Başkomiser Kamil Çalışkan, Cumhuriyet Polis Merkezi Amiri Başkomiser Osman Mutlu, Şelale Polis Merkez Amiri Komiser Yardımcısı Erdal Özdemir ve 4 polis memuru ile mahalle muhtarlarını ziyaret eden Manavgat İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Musa Etlioğlu, genel asayiş ve mahallelerin durumları ile ilgili bilgi aldı.
Aşağı Pazarcı Mahalle Muhtarı İlhan Özen, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, muhtarlık olarak polisle devamlı irtibat halinde olduklarını söyledi. Örnek Mahalle Muhtarı Seyit Atik ise olaylara müdahalede polis ekiplerinin 3 dakika içinde olay yerine gelmesinin vatandaşta güveni artırdığını ifade etti.
Yayla Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Öz de ziyaretten memnuniyet duyduğunu söylerken, Salkım Evler Mahalle Muhtarı Soner Çevik,Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Nevzat Kaya ve Kavaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Coşluoğlu da mahallelerinde asayiş yönünden sıkıntı yaşanmadığını söylediler.
Aydınevler Mahalle Muhtarı Tahsin Yılmaz ziyarette Emniyet Müdür Yardımcısı Musa
Etlioğlu'na yapılacak olan muhtarlık binası projesi ile ilgili bilgi verirken, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Nazmi Demir ise1994 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdürdüğünü ve polis merkezleri ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirtti.