Fahri Çiftçi Güven Tazeledi

Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'nda mevcut başkan Fahri Çiftçi, yeniden başkan seçildi.

Fahri Çiftçi Güven Tazeledi
  Acar Tesisleri ' nde yapılan genel kurula Havza Belediye Başkanı Murat İkiz , Samsun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Metin Genççakır , Samsun Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi , Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Gökmen , davetliler ve oda üyeleri katıldı .
Oluşturulan divan kurulunun ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi . Genel kurulda bir konuşma yapan Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahri Çiftçi , " 1965 yılında kısıtlı imkanlar ile kurulan odamızın bu gün 230 üyesi bulunmaktadır . Küçük esnafımızın ağır ağır eridiği ve yok olduğu bir gündeyiz . Bizler oda yönetimi olarak sizlerin sıkıntılarını gerekli yerlere ve yetkili kişilere bildirmekteyiz " dedi .
Konuşmalardan sonra , odaya emekleri geçen kişilere plaket verildi . Oylamanın ardından yapılan sayıma göre kullanılan 98 oyun tamamını alan Fahri Çiftçi , güven tazeledi . Odanın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu : " Cesur Şahin , Muhsin Yüksel , Şaban Döndür , Mustafa Erdoğan , Seydahmet Keskin ve Ertuğrul Söme . "