Aydi Ayakkabı 48. Şubesini Çorum'da Açtı

Aydi Ayakkabı, 48. şubesini Çorum'a açtı. Açılışta 1 TL'den satılan ayakkabılardan alabilmek için vatandaşlar mağazaya akın etti.

  Aydi Ayakkabı , Çorum ' daki şube sayısını 2 ' ye yükseltti . Mağazanın açılışı nedeniyle 1 TL ' den satışa sunulan 100 adet ayakkabı yoğun ilgi gördü . Açılışa özel düzenlenen ve çifti 1 liradan başlayarak 40 liraya kadar çıkan kampanyadaki ayakkabılardan alabilmek için vatandaşlar mağazaya akın etti .
Aydi Ayakkabı Çorum Şubesi ' nin sahibi Çağatay Karslıoğlu , " Çorum ' da ikinci şubemizi açıyoruz . Her zaman olduğu gibi bu mağazamızın da açılışına yoğun ilgi var . Aynı zamanda mağazamız Aydi Ayakkabı ' nın ülke genelindeki 48 . mağazası . Çorumlulara daha iyi hizmet verebilmek için uygun fiyata kaliteyi sunmaya çalışıyoruz " dedi . Karslıoğlu , gösterilen ilgiden memnun olduklarını sözlerine ekledi .
Mağazanın açılmasının ardından 1 TL ve 5 TL ' den satışı sunulan ayakkabılar kısa sürede tükendi . Ucuza satılan ayakkabılardan almak isteyen vatandaşlar , reyonlar ve kasalarda uzun kuyruklar oluşturdu .