Türkiye Serbest ve Grekoromen Güreş Birinci Lig maçları Bursa'da başladı

Türkiye Büyük Erkekler Serbest ve Grekoromen Güreş Birinci Ligi Bursa'da başladı. 2010 – 2011 sezonunun ilk hafta maçlarında serbest stilde Bursa'yı t

Türkiye Büyük Erkekler Serbest ve Grekoromen Güreş Birinci Ligi Bursa'da başladı. 2010 – 2011 sezonunun ilk hafta maçlarında serbest stilde Bursa'yı temsil eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü, adını D grubunda zirveye yazdırdı.

Büyükşehir Belediyesi Acemler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen karşılaşmalarda, serbestte Bursa'yı temsil eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ilk müsabakalarda başarılı bir performans sergiledi. D Grubu'ndaki ilk maçında Ankara Diyanet'i 6-1, ikinci karşılaşmasında da İller Bankası'nı 7-0 mağlup eden Bursalı güreşçiler, iki maçı da kazanan Ankara Tedaş'la birincilik için mücadele etti. Bu karşılaşmayı da 6-1 kazanan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ilk haftayı 6 puanla zirvede tamamlarken, Tedaş 4 puanla ikinci sırada yer aldı.

Serbest stilde 20 takımın 4'erli 5 grupta mücadele ettiği ligde ikinci hafta karşılaşmaları, 11 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Ankara'da birincilik için ter dökecek.