Güroymak Kaymakamı Esnaflarla Fikir Alışverişinde Bulundu

Bitlis'in Güroymak İlçe Kaymakam Turan Yılmaz, esnafla bir araya gelerek, sıkıntılarını dinleyip, fikir alışverişinde bulundu.

Güroymak Kaymakamı Esnaflarla Fikir Alışverişinde Bulundu
Bir lokantada ilçe esnafıyla bir araya gelen Kaymakam Yılmaz, sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlçede artan nüfusa oranla işadamların da arttığını belirten Kaymakam Yılmaz, ancak buna rağmen özellikle sosyal alanda ciddi bir tesisin olmadığını söyledi. Yılmaz, "Nüfus artışıyla birlikte ilçeye yatırım yapan işadamlarımızda artıyor. İlçede genç nüfus potansiyeli çok fazla olmasına rağmen ilçemizde sosyal anlamda ihtiyaca cevap verecek ne bir tesisimiz ne de yeterli ölçüde faaliyetlerimiz var" dedi.
Kaymakamlık olarak imkanlarının sınırlı olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bizim burada amacımız, aynı ortamı paylaştığımız, aynı havayı soluduğumuz esnaflarımızla birlikte ilçemizin geleceğine dair neler yapabiliriz sorusuna cevap aramaktır. Sorunları çözebilmek, ortaya bir sinerji koyabilmek ve fikir alış verişinde bulunmak için bir araya geldik. Gelecekte daha huzurlu, daha mutlu, daha çok sosyal faaliyetler yapılabilen bir ilçe görmek istiyoruz" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından İlçe Kaymakamı Yılmaz, esnafların sorunlarını dinledi.