Gökkuşağı Koleji'ne Yeni Müdür Atandı

Çanakkale'de faaliyet gösteren Özel Gökkuşağı Koleji'nde müdürlük görevine yeni atanan Mustafa Duyar, kentte görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Gökkuşağı Koleji'ne Yeni Müdür Atandı
Marmaris'ten Çanakkale'ye atandığını kaydedin Duyar, geldiği yerde basın mensupları ile iyi ilişkiler içinde olduklarını, aynı ilişkiyi burada da sağlamak istediklerini söyledi. Gökkuşağı Koleji'nin kentte hatırı sayılır bir saygınlığı olduğunu belirten Duyar, "Bu saygı ve sevgide, okulun yaptığı etkinlikler ve aldığı dereceleri haber yaparak kamuoyuna duyuran medyanın katkısı yatsınamaz. Bu vesile ile kentte görev yapan basın mensuplarını tanımak, hem de fiziki şartları bakımından büyük bir değişime uğrayan okulumuzun son halini kamuoyuna göstermek için bu toplantıyı düzenledik. Göreve başladığımda ilk dikkatimi çeken konulardan birisi de, nüfus sayısına göre yerel medyanın çok çeşitli ve çok güçlü olması. Bu anlamda okul bünyesinde yaptığımız rutin dahi olsa tüm etkinliklere dün olduğu gibi bugünde sizlere duyuracağız. Öte yandan sizlerin öneri, düşünce ve projeleriniz olursa da biz buna açığız. Amacımız kentimizin eğitim seviyesini eğitim kurumları ve medyasıyla yükseltmek "dedi.
Şuan için öğrenci kapasitesini dolduran okulun mevcut binası ile gelen talepleri karşılamakta güçlük çektiklerini de kaydeden Kolej Müdürü Duyar, yeni bir okul binası için çalışmalara başladıklarını da sözlerine ekledi.