"Denizler Geleceğimizdir' konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi Antalya'dan çıktı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Denizler Geleceğimizdir' konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi Antalya'dan çıktı.

Sa

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Denizler Geleceğimizdir' konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi Antalya'dan çıktı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 28. kuruluş yıldönümü nedeniyle kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlediği 'Denizler Geleceğimizdir' konulu resim yarışması sonuçlandı.

Türkiye genelinden çok sayıda öğrencinin katıldığı yarışmayı Antalya ATSO Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Melissa Sarı kazandı. Aynı yarışmada Manavgat İMKB Ticaret Meslek Lisesi Öğrencisi Fatma Gök ve Âdem Tolunay Anadolu Lisesi Öğrencisi Yeliz Yeni de mansiyon ödülü aldı.

Yarışmayı kazanan Melissa Sarı ödülünü Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral İzzet Artunç'un elinden aldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü de ödül töreni düzenledi. Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Türkiye birincisi Melissa Sarı'ya Antalya Vali Yardımcısı Fuar Ergün ödülünü verirken, mansiyon ödülü alan Yeliz Yeni'ye ise Prof. Dr. Mehmet Aytekin, Fatma Gök'e de Deniz Kurmay Yarbay Ahmet Gür ödüllerini verdi.