3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde de kutlandı.

Serander Kafe Restaurant'ta düzenlenen programa, Belediye Başkanı Selim Baş, Emniyet Müdürü Mahmut Güder, AK Parti İlçe Başkanı Zahit Doğan, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Erkan Koşan, İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Doğruyol, Yıldızeli Tapu Müdürü Erol Çakmak, Yıldızeli Sakatlar Derneği Başkanı Mustafa Karyağdı, engelliler ve vatandaşlar katıldı.
Yıldızeli Sakatlar Derneği Başkanı Mustafa Karyağdı günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Karyağdı şunları kaydetti:
"Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp buralara kadar gelip gecemize şeref verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her gittiğimizde bizi boş çevirmeyen Kaymakamımız Hakan Yavuz Erdoğan'a ve Belediye Başkanımız Selim Baş'a teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca rahatsızlığı nedeniyle davetimize gelemeyen Sayın Kaymakamımız Hakan Yavuz Erdoğan'a da buradan geçmiş olsun dileklerimiz iletiyorum ve iyi eğlenceler diliyorum" dedi. Engelli vatandaşların yalnız olmadığını belirten Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş, "Her zaman özürlü kardeşlerimizin yanlarında olacağız ve onlara her türlü yardım yapıp yalnız olmadıklarını göstermeye çalışcağız. Bu bizim boynumuzun borcu, en iyi şekilde yerine getirmeye çalışcağız. Herkese iyi eğlenceler diliyorum."
Yemeğin ardından Grup Melodi tarafından müzikli eğlence düzenlenildi. Gecede engelli vatandaşların mutlu oldukları gözlendi.