Geniş Aile 68. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Geniş Aile 68. bölümüyle 17 Aralık Cuma akşamı STAR TV ekranlarında olacak. İşte Geniş Aile 68. bölüm özeti ve fragmanı...

Geniş Aile 68. bölüm fragmanı yayınlandı

SOMER SÜNNET OLUR.ANCAK KUDDUSİNİN SÜNNET DÜĞÜNÜ İÇİN VERDİĞİ PARALARI MÜRSEL YANKESİCİLERE KAPTIRIR.
Doktora muayeneye götürülen Somer'in acil sünnet olması gerekmektedir.Kuddusi son birikimini torunu Somer'e sünnet düğünü yapılabilmesi için Mürsel'e verir.Bu duruma en çok Cevahir bozulur. Fakat daha paralar Mürsel'in iç cebine girer girmez yan kesiciler tarafından çalınır.Mürsel ve Nazan bunu Kuddisi Baba'ya söylemezler ve Cevahir'den yardım isterler.Ancak Cevahir yine kendine has usül ile sünnet düğününe çareye bulmaya kalkışınca işler tam arap saçına döner. Tüm bu karmaşa yetmezmiş gibi bir de Hafize Nine'nin aniden bayılması ve doktorun açıklması Geniş Aile'yi fena karıştırır. Okulda ise Zekai ile yeni öğrenci Şoray arasında Okul temsilcisi seçilme konusunda kıyasıya rekabet yaşanır. Başa baş giden seçimlerde Pırıl'ın Zekai'ye bir süprizi vardır.

Yayın Tarihi: 17 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20:00

Geniş Aile 67. bölüm özeti

GENİŞ AİLE'DE HUZURSUZLUK VAR.
KUDDUSİ'NİN MAHALLEDEN ESKİ BİR HASIMININ ANİDEN ORTAYA ÇIKIŞI İLE BÜTÜN KEYFİ KAÇAR.
CEVAHİR BAŞTA OLMAK ÜZERE EVİN BÜTÜN FERTLERİ POYRAZ'A HAYRAN KALIR. BİR TEK MUAZZEZ NE HİSSETTİĞİNİ BELLİ ETMEZ. KUDDUSİ BİR KARAR VERMEK ZORUNDA KALIR.
Devir'in yanında kalontor zengin bir tip gören Cevahir ve Koyu Bilal hemen yanlarında biterler. Adamın kim olduğunu soruştururlarken mahallelinin eskilerinden olan Poyraz, Cevahir'e iş teklif eder. Üstelik Boyacıköy Spor Klübüne de yüklü miktarda bağış yapan Poyraz, doğup büyüdüğü mahallesini unutmadığını da göstermiş olur. Fakat bu durum en çok da Kuddusi'nin canını sıkar. Bütün aileyi Poyraz'dan uzak durmaları konusunda uyarır. özellikle de Muazzezi. Ancak Cevahir bu durumu ciddiye almaz. Poyraz'ın oto galerisinde çalışmaya başlar. Eczanede kendini yüz üstü bırakılan Zeynep de bu işi çok bozulmuştur. Kimseyi umursamayan Cevahir ve Poyraz tıpkı baba oğul gibi çabucak kaynaşıp birlikte çok iyi çalışmaya başlarlar. Sadece Cevahir değil, evin bütün erkek üyeleri Zekai ve Mürselde Poyraz'ın çekimine tek tek kapılır. Bu yetmezmiş gibi Muazzez'in de süslenip püslenip dışarda fazla gezmesi Kuddusi'nin eski defterleri açmasına neden olur. Muzazzez'i yakın takibe alan Kuddusi fena yakalanır ve evde kıyamet kopar. Kendi çocuklarının bile Poyraz'a hayran olup kendisi yerine onu takdir etmeleri Kuddusi'nin bir karar vermesine neden olur. Ancak Poyraz hiç de göründüğü gibi değildir,bu gerçek ortaya çıktğında ise her şeyin artık çok geçtir.

Yayın Tarihi: 10 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20:00