İlk aklına gelen para olmuş

Kızının katil zanlısı olarak her yerde aranan Cem Garipoğlu'nun ailesinden, 3 milyon Avro helallik talep eden ve kendisini savunan Süreyya Karabulut hakkında çarpıcı bir iddia da Cüneyt Özdemir'den geldi.

İlk aklına gelen para olmuş
 

İşte Cü ; neyt Ö ; zdemir ' in twitter sayfasında paylaştığı yazısı :
Sü ; reyya Karabulut ' un helallik olarak istediği 3 milyon Euro meselesi vesilesi ile bugü ; ne kadar kimseyle paylaşmadığımız bir konuya paylaşmak isterim .
Sü ; reyya Karabulut ç ; ekinmeden para lafını ağzına aldığına gö ; re bizim de artık bu konuları konuşmamızda sakınca yok anlaşılan .
Karabulut cinayetini ilk gü ; nden beri yakından takip ediyoruz . Hatta Sü ; reyya Karabulut ' u bir kaç ; kez programımıza konuk da ettik . Yani dava dosyasına da ç ; ok hakimiz . Bizce cinayet konusunda herhangi bir tereddü ; t yok . O yü ; zden spekü ; lasyon haberleri ile ç ; ok fazla ilgilenmiyoruz . Ama Mü ; nevver ' in hikayesi yani cinayete kadar olan sü ; reç ; ç ; ok daha ö ; nemli ve ilginç ; . Zengin ç ; ocuk , fakir kız filmlerini aratmayacak ve binlerce genç ; ç ; ocuğu yakından ilgilendirecek sosyal bir durum mevcut .
Perihan Mağden ' in daha bu olay olmadan yazdığı ' İki Genç ; Kızın Romanı ' kıvamında farklı bir bakış aç ; ısı ile yazdığı romana benzeyen Mü ; nevver ' in ö ; zlemleri , hayata bakışı ile ilgili bir kitabın yazılabileceğini dü ; şü ; ndü ; k . Hatta filminin de ilginç ; olabileceği fikri geldi .
Konuyu ailesinin konuk olduğu bir program ö ; ncesi Karabulut ailesi ile paylaştık .
Babasının ilk tepkilerinden biri ' bu kitaptan elde edilecek parayı nasıl paylaşacağız? ' Oldu . Donduk kaldık . Annesi ise ' bö ; yle bir iş olacaksa gelirinin Mü ; nevver adını yaşatacak bir projede değerlendirilmesi gerek ' şeklindeydi .
Evet sonuç ; ta ortada ticari bir iş var değil mi? Bu konuları da konuşmak lazım elbette!!! Yine de kendileri ile ilk gö ; rü ; şmede bö ; yle bir para konusu konuşmaktan rahatsız olduk . Şaşırdık . Bizim aklımız fikrimiz kitabı nasıl yapabileceğimizdi . Gelir kısmının ne olacağını dü ; şü ; nmemiştik . Daha ilk toplantıda bunu konuşmaktan rahatsız olmuştuk . Hatta ben kendilerine ' bu konuyla siz değil avukatlarınız ilgilensin . . . ' tavsiyesinde bulundum .
Program bitti , dağıldık .
Eve gittim uyuyamadım .
Sabaha kadar dü ; şü ; ndü ; m . Ertesi sabah baktım bizim yapımcımız Cihan Yavuz ' un da suratı bir karış .
Biz bu işe hiç ; bulaşmayalım dedim . Cihan , Sü ; reyya Karabulut ' u aradı , buluşup ' biz bunu ticari bir iş olarak gö ; rmü ; yoruz ve hiç ; girmeme kararı aldık ' dedi . Sü ; reyya Bey , aynı konuşmada bu kitap yazılırsa bü ; yü ; k paralar kazanılacağını ve nereye kanalize edileceğini merak ediyordu . Cihan ortada bir cinayet varken bu kadar ç ; ok paranın konuşulduğu bir ortamda bulunmak istemediğimizi sö ; yledi ve kendisine ' teşekkü ; r ' etti .
Bir kaç ; ay sonra Sü ; reyya Karabulut ' un kardeşi cep telefonumdan beni arayıp ' Kitap meselesi ile hala ilgileniyor musunuz? ' Diye sordu .
' İlgilenmiyoruz ' deyip telefonu kapattım .
Aramızda o gü ; nlerde bu konuyu gü ; ndeme getirip getirmemeyi de konuştuk . Mü ; nevver cinayeti bö ; ylesine ö ; nü ; mü ; zde durup dururken konuyu gü ; ndeme getirmemeye karar verdik .
Bugü ; n gazetelerde Sü ; reyya Karabulut ' un 3 milyon Euro helallik istediğini duyunca haber toplantımızda bu konu bir kez daha gü ; ndemimize geldi . Konuyu farklı aç ; ılardan ele almaya karar verdik . Baktım Seda Sayan meseleyi direk babaya soruyor . Bu tuhaf pazarlıklar ekranlarda yayınlanıyor .
Biz bö ; yle bir pazarlığı bırakın ' ç ; ekmeyi dü ; şü ; nmeyi , yapmayı bile dü ; şü ; nmedik . ' Seda Sayan ile aramızdaki fark bu sanırım . Ama bu da kapatılmayacak bir fark değil . Yarın bir gü ; n bir haber kanalında ya da ana haber bü ; lteninde Seda Sayan ' ı gö ; rü ; rsem şaşırmayacağım . Ona iç ; ten bir Helal Olsun diyeceğim . Ama Mü ; nevver Karabulut cinayeti ile ilgili haddime dü ; şmeyerek birisi benden dü ; nyaları verip helallik isterse cevabım net ;
HARAM OLSUN!