Aydın’da trafik kazası 1 bebeğin ölümüyle sonuçlandı

İzmir-Aydın otobanında dün gece meydan gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybet. Feci kazada 3 yaşındaki oğlunu trafik canavarına kurban veren anne Nurşah Bora’nın ağıtları yürekleri dağladı.

Aydın’da trafik kazası 1 bebeğin ölümüyle sonuçlandı
 

Kaza gece saat 02 . 30 sıralarında İzmir-Aydın otobanı 75 . yıl Selatin Tü ; neli ' ni geç ; tikten sonra 1 . viyadü ; k yakınlarında Akın Semerci yö ; netimindeki 09 NK 404 plakalı otomobil olay yerine geldiğinde , aniden hızı dü ; şen Nurşah Bora yö ; netimindeki 09 DA 485 plakalı otomobile arkadan ç ; arpmasıyla meydana geldi . Kazada Nurşah Bora ' nın kullandığı otomobilin arka koltuğunda bulunan 3 yaşındaki oğlu Soydan Zihni Bora olay yerinde hayatını kaybetti . Ç ; arpmanın etkisi ile yoldan ç ; ıkan araç ; yol kenarına savrularak durabildi .
Kazada otomobil sü ; rü ; cü ; leri ile birlikte 09 DA 485 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan İbrahim Edgu da yaralandı . Gü ; venlik gü ; ç ; leri tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın ç ; ok yö ; nlü ; olarak sü ; rdü ; rü ; ldü ; ğü ; bildirildi .