MHP Bartın'da seçim startı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Teşkilatı düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. MHP Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, Kasım ayının başında seçim startını vereceklerini ve partisinin zamanı geldiğinde Bartın Milletvekili adayını açıklayacağını söyledi.

Bartın Belediye Sosyal Tesisleri'nde MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, MHP Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, MHP İl ve İlçe teşkilatı üyeleri ve basın mensupları katıldı. MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, Kasım ayının başından itibaren seçim startını vereceklerini söyledi. Bilgin, "Milletvekili erken seçimleri veya milletvekili zamanında seçimleri için çalışmalarımıza başlıyoruz. Bütün arkadaşlarımız ile birlikte bir planlama dahilinde seçim startını veriyoruz. Halkımız sıkıntıları çok iyi biliyor. Bizlerde halkımızı sıkıntılar konusunda daha da bilgilendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.
MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, gazeteciler "Milletvekili seçimlerinde MHP'nin milletvekili adayı kim olacak" şeklindeki sorulara, "Zamanı geldiği zaman partimiz milletvekili adayını açıklayacaktır" diyerek cevap verdi. MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, gazeteciler gündem ile ilgili sorularına da cevap verdi.