İşte Mucize bebek!

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 7 aylık hamile kadın kurtarılamazken, karnındaki bebeği ameliyatla hayata tutundu.

İşte Mucize bebek!
İstanbul'da lastiği patlayan bir otomobilin takla atması sonucu 3 kişi öldü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 7 aylık hamile kadın kurtarılamazken, karnındaki bebeği ameliyatla hayata tutundu.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli yönüne gitmekte olan Nuri Gündüz yönetimindeki 34 EN 8550 plakalı otomobil, TEM otoyolunun Şekerpınar mevkisinde, arka lastiğinin patlaması üzerine devrildi. Otomobilde bulunan Nuri Gündüz ile baldızı Şükran Kırkgül olay yerinde hayatını kaybetti. Gündüz'ün eşi 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Nuriye Gündüz ile kızı Tuana ve akrabası Sultan Kırkgül, yaralı olarak Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuriye Gündüz hayatını kaybederken, 7 aylık bebeği ameliyat ile kurtarıldı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve yeni doğan ünitesinde tutulduğ bildirildi. Tedavileri tamamlanan Sultan Kırkgül ile Tuana Gündüz'ün taburcu edildiği öğrenildi. Bu arada, kazanın ardından Tuzla Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Nuri Gündüz ile Şükran Kırkgül'ün cenazelerinin, toprağa verilmek üzere yakınları tarafından alındığı bildirildi.