Öpücük kabusu son buldu!

Bursa'da aynı bölgede 4 kadını öpüp altın kolyelerini çalan kapkaççı, 57 güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri inceleyen polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Fikret Kalaycıoğlu (31) Namazgah ve Maksem Mahallesi civarında gezen kadınların arkasından yaklaşıp öperek boyunlarındaki altın kolyeleri çalmaya başladı. Aynı bölgede kapkaç olaylarının artması üzerine, Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu dedektifleri 57 ayrı iş yerinin güvenlik kameralarına el koydu.

Yaklaşık 170 saatlik görüntüyü kapkaça uğrayan kadınlarla birlikte izleyen polis ekipleri, bir şahsı tespit etti. Şahsın görüntülerde sürekli poposunu kaşıdığını gören ekipler, çalışmalarını bu yönde sürdürdü. 27 ekiple şehir merkezinde 3 günlük bir çalışma yapan dolandırıcılık masası ekipleri, Altıparmak Caddesi'nde eşkale uygun bir şahsı tespit ederek izlemeye başladı. Şahsın bir kadını takip ettiğini gören ekipler, poposunu kaşıyınca Fikret K.'yi gözaltına aldı. Şahsın, tiki olduğu için sürekli poposunu kaşıdığı belirlendi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.