Bursa Haberleri

Osmangazi 23 Nisan'a Hazir

Osmangazi Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla muhtesem bir kortej programi hazirladi. Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, 23 Nisan’in coskuyla yas

Bursa 22 Nisan 2024 Pazartesi

Bursa'da 23 Nisan Coskuyla Yasanacak

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘23 Nisan Çocuk Senligi’nde Bursali çocuklar, birbirinden renkli programlar, konserler ve gösterilerle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni büyük bir coskuyla yasayacak.

Bursa 22 Nisan 2024 Pazartesi

Bursa'da 500 Polisle 'Huzur' Uygulamasi Açiklamasi 14 Kisi Yakalandi

Bursa’da 500 polis, vatandaslarin huzur ve güveni için denetim gerçeklestirdi. Kent genelinde yapilan uygulamada aranmasi olan sahislar yakalanirken, uyusturucu madde ve tabanca da ele geçirildi.

Bursa 20 Nisan 2024 Cumartesi

Meteorolojiden Bursa Için Sari Uyari

Meteoroloji Genel Müdürlügü Bursa için sari uyarida bulundu.

Bursa 19 Nisan 2024 Cuma

Türkiye Maden Suyu Üreticileri Dernegi'nden (MASUDER) Maden Suyu Açiklamasi

Türkiye Maden Suyu Üreticileri Dernegi (MASUDER) yaptigi yazili açiklamada, “Türkiye’nin mineral içerigi yüksek maden sulari cografyamizda ve tüm dünyada gönül rahatligiyla begenilerek tüketilmektedir” denildi.

Bursa 18 Nisan 2024 Perşembe

Define Ararken Magarada Hayatini Kaybedenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Bursa’nin Iznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi’nde kaçak kazi yaparken jeneratörden sizan gazdan zehirlenen baba ogul ve arkadaslari hayatini kaybetti. Kaçak definecilerin kimlikleri belli olurken, yapilan incelemenin ardindan cenazeleri JAK ve

Bursa 18 Nisan 2024 Perşembe

Gürsulu Kadinlara E-Ticaret Ve Pazarlama Egitimi

Gürsu Belediyesi ilçedeki kadinlara yönelik ‘E-Ticaret ve Dijital Pazarlama’ egitimi baslatiyor. Kontenjanlarla sinirli olan egitim tamamen ücretsiz ve bakanlik sertifikali olacak.

Bursa 15 Nisan 2024 Pazartesi

Mustafa Bozbey Açiklamasi 'Bursaspor'un Her Zaman Yanindayiz'

Bursaspor Info Yatirim’in Manisa Büyüksehir Belediyespor’u maglup ettigi maçi Tofas Spor Salonu’nda takip eden Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, “Bursa’mizin marka degeri Bursaspor’un her zaman yanindayiz” dedi.

Bursa 15 Nisan 2024 Pazartesi

Tatil Dönüsü Bu Araçlarin Geçisine Izin Verilmeyecek

Bursa Il Emniyet Müdürlügü, bayram dönüsünde yasanabilecek kaza ve trafik yogunlugunu önlemek için ’kamyon, çekici ve tanker’ geçisine izin verilmeyecegini duyurdu.

Bursa 13 Nisan 2024 Cumartesi

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Ülkemiz Dünyada Gazze'ye En Fazla Yardim Yapan Ikinci Ülke Olmustur'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Bugüne kadar bölgeye gönderdigimiz toplam 45 bin tonluk insani yardimla ülkemiz dünyada Gazze’ye en fazla yardim yapan ikinci ülke olmustur. Ülkemizin Gazze ve Filistin için tüm imkanlarini nasil seferb

Bursa 10 Nisan 2024 Çarşamba

Bursa'da Bayram Dönüsünde Kazalara Karsi Tedbir Alindi

Bursa Il Emniyet Müdürlügü, bayram dönüsünde yasanabilecek kazalara karsi tedbir aldi.

Bursa 10 Nisan 2024 Çarşamba

MHP'den Sagduyu Çagrisi

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz ve belediye meclis üyelerinin mazbata töreninde yasanan tatsiz olayi tasvip etmediklerini belirten MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin, herkesi sagduyulu olmaya davet etti.

Bursa 7 Nisan 2024 Pazar

Inegöl'de Bayramda Nöbetçi Firinlar Belli Oldu

Inegöl’de Ramazan Bayrami’nin ilk günü tüm firinlar kapali olacak. Bayramin ikinci ve üçüncü günü ‘Nöbetçi firin’ olarak çalisacak firinlar ise Inegöl Belediyesi’nin talebi üzerine Firincilar ve Benzerleri Odasi tarafindan be

Bursa 5 Nisan 2024 Cuma

UIB'in Mart Ayi Ve Yilin Ilk Çeyregi Için Ihracat Verileri Açiklandi

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazinda en fazla ihracat yapan ikinci birligi olan Uludag Ihracatçi Birlikleri’nin (UIB) 2024 yili Mart ayi ihracati, 3 milyar 356 milyon 270 bin dolar olarak gerçeklesti.

Bursa 5 Nisan 2024 Cuma

BEBKA'nin Istihdama Katkisi Sürüyor

Istihdam Garantili Mesleki Egitim Kurslari çerçevesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Bursa Eskisehir Bilecik Kalkinma Ajansi’nin (BEBKA) destekledigi ve Eskisehir S

Bursa 4 Nisan 2024 Perşembe
 1  2  ...  32  33