Sarigöl'de Sokak Hayvanlarina Sicak Yuva Protokolü

Manisa’nin Sarigöl Belediyesi ile Sarigöl Ziraat Odasi Baskanligi arasinda sokak hayvanlarina barinak yapilmasi için protokol imzalandi.

Sarigöl'de Sokak Hayvanlarina Sicak Yuva Protokolü
Sarigöl Ziraat Odasi toplanti salonunda Sarigöl Belediye Baskani Tahsin Akdeniz ve Sarigöl Ziraat Odasi Baskani Ali Ihsan Ülgen arasinda ilçeye hayvan barinagi kazandirilmasi için gerçeklestirilen protokol önümüzdeki hafta içinde hayata geçirilecek.

Sarigöl Belediye Baskani Tahsin Akdeniz protokol imza töreninin ardindan yaptigi açiklamada, "Vatandaslarimiza bugün bir müjdemiz var. Ülkemizin ve ilçemizin son zamanlardaki kanayan yarasi haline gelen sokak hayvanlari konusunda hayvan barinagi yapmak için Sarigöl Ziraat Odasi ile protokol imzaladik. Tahsis edecekleri yere önümüzdeki hafta itibariyle hayvan barinagi yapimina baslayacagiz. Sokaklarimiz güvenli, canlarimiz mutlu olacak. Sarigöl’ümüze simdiden hayirli olsun." dedi.

Sarigöl Ziraat Odasi Baskani Ali Ihsan Ülgen ise, "Sokak hayvanlarinin yasam haklari var. Önümüzdeki hafta barinak yapimi için çalismalar baslayacak. Sarigöl sokaklari daha güvenli olacak. Odamiza ait olan 4 bin metrelik alani barinak için verdik. Sarigöl halkina hayirli olsun." dedi.

Iki kurum arasinda sokak hayvanlari için yapilacak olan barinak protokolü ilçede de sevinçle karsilandi.
Kaynak: İHA