Istanbul'da Ev Sahibi-Kiraci Kavgasi Kamerada Açiklamasi 'Burayi Kan Gölüne Çeviririm'

Kagithane’de ev sahibi bir adam, 5 ay önce evini kiraya verdigi kisiden yakinda evlenecek olan oglu için son 3 ay kira almamak sartiyla evini bosaltmasini istedi. Teklifi kabul eden kiraci, 3 ay sonra ev sahibini oyalayarak evden çikmayinca ortalik karisti. Sokaga tasan kavga kameralara yansirken, silahla gelen ev sahibinin küçük oglunun “burayi kan gölüne çeviririm” diye bagirdigi anlar soke etti.

Istanbul'da Ev Sahibi-Kiraci Kavgasi Kamerada Açiklamasi 'Burayi Kan Gölüne Çeviririm'
Olay, dün saat 19.30 siralarinda Kagithane Sultanselim Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ev sahibi Behçet A., 5 ay önce satin aldigi evini, 5 çocugu olan ve evli bir adama kiraya verdi. Kiralamadan 5 ay sonra ev sahibi Behçet A., evlenecek olan büyük oglunu kiraya verdigi eve yerlestirmek istedi.

“3 ay kira verme sonra evi bosalt” teklifine ragmen evi bosaltmadi

Bunun üzerine Behçet A., kiracisiyla bir araya gelerek oglunun evlenecegini ve evinde oturacagini, magdur olmamasi için de kendisinden 3 ay boyunca kira almayacagini ancak sonrasinda evi bosaltmasini istedigini söyledi.

Teklifi kabul eden kiraci iddiaya göre 3 ay sonra ev sahibini çesitli bahanelerle oylayarak evden çikmadi. Ev sahibi kiracinin çikacagini günü beklerken, dün aksam saatlerinde ev sahibi Behçet A. son durumu konusmak için kiracisini aradi. Ev sahibi Behçet A., telefonda evden ne zaman çikacagini sorunca kiracisi iddiaya göre, “Ben evinizden çikmiyorum. Krali gelsin çikartsin” diye karsilik verdi.

“Buraya kan gölüne çeviririm”

Aldigi cevap karsisinda öfkelenen ev sahibi Behçet A., ogullariyla birlikte kiracisinin kapisina dayandi. Binada baslayan tartisma bir anda büyüyerek sokaga tasti. Ortaligin bir anda karistigi kavgada, darp edilen kiraciyi komsulari güçlükle kurtardi. Kavganin ortasina silahla gelen ev sahibinin küçük oglu ise sokak ortasinda “burayi kan gölüne çeviririm” diye bagirdi.

“5 çocugum var nasil çikayim”

Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi sonrasi taraflar ayrildi. Darp edilen kiracinin ise komsularina, “5 çocugum var, karim var evimden çik diyor nasil çikayim” dedigi duyulurken, tüm bu yasananlar ise kameralara yansidi. Ev sahibinin iddiasina göre evde 300 bin liralik zarar oldugu ögrenildi.

Öte yandan taraflarin birbirlerinden sikayetçi olmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA