Vali Ali Çelik, Zap Suyu'nda Gençlerle Rafting Yapti

Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doga Sporlari Festivali’nde sporcularla birlikte Zap Suyu’nda rafting yapti.

Vali Ali Çelik, Zap Suyu'nda Gençlerle Rafting Yapti
Vali Çelik, Dag Bisikleti Yarismasi sonrasi düzenlenen ödül töreni ve rafting etkinligine katildi.

Vali Ali Çelik; il ve ilçe protokolü ile birlikte Çukurca 5. Foto Safari ve Doga Sporlari Festivali kapsaminda Han Yaylasi’nda gerçeklestirilen dag bisikleti yarismasinin ödül törenine katildi.

Çinaralti Mesire Alaninda düzenlenen ödül töreninde kadinlar kategorisinde birincilik derecesi elde eden Sevim Gerçek’e ödülünü Vali Çelik takdim ederken, ikincilik ödülünü alan Azize Bekar’a ödülünü Çukurca Kaymakami Mert Kumcu, üçüncülük ödülünü alan Ekin Ereke’ye ise ödülünü Çukurca Belediye Baskani Nazmi Demir takdim etti.

Erkekler kategorisinde ise birincilik derecesi elde eden Okan Aydogan’a ödülünü AK Parti Il Baskani Zeydin Kaya takdim ederken, ikincilik ödülünü alan Süleyman Sefa Temel’e ödülünü Jüri Baskani Ömer Dogan, üçüncülük ödülünü alan Zana Öztunç’a da ödülünü Gençlik ve Spor Il Müdürü Emin Yildirim takdim etti.

Ödül töreni sonrasinda Vali Çelik, protokol üyeleri ve sporcularin katilimlariyla gerçeklestirilen rafting etkinligine katildi.

Gençlerle rafting yaptiktan sonra basin mensuplariyla açiklamalarda bulunan Vali Çelik, “Biraz önce sporcularla birlikte rafting yaptik, inanilmaz keyifliydi. Buranin dogasinin, ambiyansinin Antalya’dan, Manavgat’tan hiçbir farki yok. Herkesi Çukurca’ya davet ediyoruz. Öncelikle burada gerekli olan alt yapi ve tesis çalismalarini tamamlamamiz gerekiyor. Gerekli tesis ihtiyacini hizli bir sekilde planlayip, sonrasinda ülkemizdeki herkesi, dünyadaki adrenalin duygusunun en yüksek oldugu Hakkari’ye bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA