Baskan Büyükkiliç'tan Kizilay'a '156'Nci Yil' Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türk Kizilay’in 156’nci kurulus yil dönümü dolayisiyla Türk Kizilay Kayseri Il Baskanligi’ni ziyaret etti.

Baskan Büyükkiliç'tan Kizilay'a '156'Nci Yil' Ziyareti
Birligin, beraberligin ve dayanismanin en güzel örneklerini sergileyen, buldugu her firsatta hem vatandaslarla hem de kamu, kurum ve kuruluslari temsilcileriyle bir araya gelen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, bu kapsamda Kizilay Kayseri Subesi’ne ziyaret gerçeklestirdi.

Baskan Büyükkiliç’a Türk Kizilay’inin 156’nci kurulus yil dönümü dolayisiyla yaptigi ziyaretinde Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay da eslik etti.

Baskan Büyükkiliç, Kizilay Kayseri Sube Baskani Cafer Beydilli’den yapilan çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Büyükkiliç, Kizilay’in 156’nci yilini kutlayarak, “Türk Kizilay’imizin 156’nci kurulus yil dönümü münasebetiyle Kocasinan Kaymakamimiz Ilhan Abay ile birlikte Türk Kizilay Kayseri Il Baskanligi’mizi ziyaret ettik” dedi.

Beydilli’ye tesekkür eden Baskan Büyükkiliç, “Misafirperverlikleri için Baskanimiz Cafer Beydilli ve yönetimine tesekkür eder, ayni hilalin altinda yardimlasmanin ve dayanismanin sembolü olan Türk Kizilay’imiza nice iyilik dolu yillar dilerim” diye konustu.

Ziyarette plaket takdimi de gerçeklestirilirken, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türk Kizilay’inin gönüllüleri ile de sicak ve samimi sohbet gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA