Serbest Bölge'de Yeni Yönetimin Ilk Toplantisini Gerçeklestirildi

Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Baskani ve Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, Kayseri Serbest Bölgesi yeni yönetiminin ilk toplantisini gerçeklestirdi.

Serbest Bölge'de Yeni Yönetimin Ilk Toplantisini Gerçeklestirildi
Kayseri Ticaret Odasi Baskani Ömer Gülsoy’un baskanliginda düzenlenen Genel Kurul Toplantisi’nin ardindan yeniden Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Baskani olarak seçilen Baskan Palancioglu, “Serbest Bölge’nin 2024 yili genel kurulu tamamlandi. Yeni yönetimimizle birlikte yolumuza devam ediyoruz. Kayseri Serbest Bölge, Kayseri’nin ihracati, istihdami ve üretimi açisindan son derece önem tasiyor. Kayseri ihracatinin yaklasik yüzde 25’ini karsilayan bir bölge. Dolayisiyla buradaki tüm sanayicilerimize vermis olduklari emeklerden dolayi tesekkür ediyorum. Yapilan genel kurulda sag olsun Kayseri Ticaret Odasi Baskanimiz Ömer Gülsoy baskanlik yaparak genel kurulumuzu tamamlamis oldular. Emegi geçen Kayseri Ticaret Odasi Baskanimiz Ömer Gülsoy Bey’e, Sanayi Odasi Baskanimiz Mehmet Büyüksimitci Bey’e, yönetim kurulu üyelerine, burada çalisan arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Kayseri için üretmeye, katma degeri yüksek üretim yapmaya, ihracat ve istihdam yapmaya Kayseri Serbest Bölge en iyi sekilde devam edecek. Yapilan çalismalarin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kayseri’nin istihdam ve ticaret hacmini artirmak için gayretle çalistiklarini belirten Baskan Palancioglu, Kayseri Serbest Bölge’nin yeni yatirimlar ve projelerle gücüne güç katacagini ifade etti.

Kaynak: İHA