Köprüköy Muhtarlarindan Aras Elektrik'e Ziyaret

Sorumluluk bölgesindeki illerden biri olan, Erzurum’un Köprüköy ilçesindeki muhtarlar Aras EDAS Genel Müdürü Fikret Akbas’i ziyaret ederek; plaket takdim etti.

Köprüköy Muhtarlarindan Aras Elektrik'e Ziyaret
Genel Müdürlük binasinda yapilan görüsmeye Genel Müdür Fikret Akbas, Erzurum Il Koordinatörü Hüseyin Öcal, Kurumsal Iletisim Müdürü Murat Caf, Köprüköy Isletme Sefi Recayi Simsek ve ilçe muhtarlari katildi.

Mahalle muhtarlariyla Köprüköy’ün ihtiyaç ve beklentileri konusunda fikir alisverisinde bulunan Genel Müdür Fikret Akbas, “Yaptigimiz yatirimlarla ilçemizde büyük bir iyilesme sagladik. Artik ilçemizde elektrik kesinti sayisi ve sürelerini yok denecek kadar asgari seviyeye indirdik. Bölgemizdeki ihtiyaçlar dogrultusunda eksik görülen noktalara en iyi ve en kaliteli hizmeti hizli bir sekilde götürme gayreti içerisindeyiz. Amacimiz, sizlere kesintisiz enerji hizmeti saglamak. Ayrica sizler bizim için çok degerlisiniz. Halkimizdan gelen taleplerin bize ulasmasinda önemli rol üstleniyorsunuz. Özverinizden ve ziyaretinizden dolayi çok tesekkür ediyorum” dedi.

Köprüköy muhtarlari, Aras EDAS’in çalismalarindan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, taleplerinin hizli karsilandigini belirtti.

Yapilan hizmetlerden dolayi Genel Müdür Fikret Akbas’a ve Erzurum Il Koordinatörü Hüseyin Öcal’a tesekkür ederek, plaket takdim etti.
Kaynak: İHA