Kuaförün Yaptigiyla Müsterilerini Gülme Krizine Soktugu Anlar Sosyal Medyada Ilgi Odagi Oldu

HATAY – Hatay’da kuaför Emrecan Çelebi, tiras ettigi yetiskin müsterilerine çizgi film karakterli çocuk önlügü takarak tepkileri ölçtü. Çelebi’nin kayit altina aldigi bu anlar sosyal medyada ilgi odagi oldu.

Kuaförün Yaptigiyla Müsterilerini Gülme Krizine Soktugu Anlar Sosyal Medyada Ilgi Odagi Oldu
Dörtyol ilçesi Sanayi Mahallesi Özel Caddesi’nde is yeri bulunan kuaför Emrecan Çelebi, çektigi videolar ile taniniyor. Kuaför Çelebi, 2020 yilindan itibaren model amaçli tiras ettigi müsterilerinin görüntülerini çekmeye basladi.

Asrin felaketi sonrasi insanlardaki moral düsüklügünü fark eden Çelebi, yüzleri güldüren görüntüler olusturmaya çalisti. Çelebi, son olarak tiras ettigi yetiskin müsterilerine çizgi film karakterli çocuk önlügü takarak tepkileri ölçtügü anlari kayit altina aldi. Müsterilerinin ve kendisinin yüzünü güldüren anlar sosyal medyada ilgi odagi oldu.

“Insanlarin içini isitan bir video çikti ortaya”

Yaptigi davranisla deprem bölgesinde hayatin normale döndügünü gösterdigini dile getiren 29 yasindaki Emrecan Çelebi, “2010 yilindan beri bu isi yapiyorum, depremden önceki süreçten itibaren video çekmeye baslamistim. 2020 yilindan itibaren yaptigim isin videolarini çekiyordum, yalniz depremden sonra video konsepti biraz daha degisti. Biraz daha insanlari güldürebilecek, biraz daha meslekten ziyade baska insanlarin da ilgisini çekecek videolar olusturmaya çalistik. Genelde müsterilerimi çocuk önlügüyle tiras etmek istedigimde nasil bir tepkiyle karsilasacagimi hiç bilmiyordum. Sadece samimiyetimize güveniyordum. Hepsi 4 yillik, 5 yillik ve 6 yillik müsterilerim. Örtüyü ilk taktigim zaman herkeste istisnasiz bir gülümseme olustu. Yani biz de o gülümsemeyi beklemiyorduk, yani acaba nasil bir tepki verirler diye biz de çok merak ediyorduk ama sonuç çok güzel oldu. Insanlarin içini isitan bir video çikti ortaya. Ben bile videoyu hazirladigimda defalarca izledim ve öyle paylastim. Yani bizim için çok güzel bir aniydi, müsterilerimiz için de çok güzel bir aniydi. Sadece tiras etmekten ziyade onlari burada motive edip, Hatay’daki insanlarin da yüzünün güldügünü göstermek istedim. Bu görüntüler, bizim artik normallestigimizin bir kaniti aslinda” seklinde konustu.

Çocuk tiras önlügü sürpriziyle karsilasan 25 yasindaki Ömer Tas ise, “Çok güzel bir sey. Söyle söyleyeyim; zaten yaklasik 5 - 6 yildan beri geliyoruz yani buraya geldigimize de çiktigimizda da gerçekten dört dörtlük karsilaniyoruz. Kendisi olsun elemanlar olsun hepsi gerçekten dört dörtlük insanlar. Tiraslari güzel bu da çok farkli ve güzel oldu. Biraz komik ama cani sag olsun diyelim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA