Kaldirimda Yürüyen Kadini Hayattan Koparmisti Açiklamasi O Sürücü Daha Öncesinde De Kaldirimda Farkli Bir Kadina Çarpmis

Sakarya’nin Karasu ilçesinde geçtigimiz günlerde kaldirimda yürüdügü esnada çarptigi kadinin ölümüne sebep olan 22 yasindaki otomobil sürücüsünün, yaklasik 8 ay öncede motosiklet ile bisiklet yolunda giderken farkli bir kadina çarparak yaraladigi ortaya çikti. Iki farkli kazanin kamera görüntüleri ise adeta kan dondurdu.

Kaldirimda Yürüyen Kadini Hayattan Koparmisti Açiklamasi O Sürücü Daha Öncesinde De Kaldirimda Farkli Bir Kadina Çarpmis
Kaza, 26 Nisan 2024 tarihinde sabah saat 08.49’da Kocaali-Karasu D-010 duble yolu Asagi Aziziye Mahallesi mevkiinde meydana gelmisti. Karasu Adliyesi’nde personel olan Zahide Saatçi (58), adliyeye gitmek üzere kaldirimda yürürken, sürücüsü E.E.’nin (22) kontrolünden çikan 54 AGG 236 plakali Tofas marka otomobilin çarpmasi neticesinde olay yerinde hayatini kaybetmisti. Yasanan kazanin ardindan polis ekiplerince gözaltina alinan ve emniyetteki islemleri tamamlanan sürücü E.E. ise çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmisti. Hayatini kaybeden Saatçi’nin, kardesi Cevdet Özdemir’in teröristlerce sehit edilmesinin ardindan 2015 yilinda Istanbul Adliyesi’nde göreve basladigi ve 2022 yilindan itibaren de Karasu Adliyesi’ne atanarak görevine devam ettigi ögrenildi.

8 ay önce bisiklet yolunda sürdügü motosiklet ile kadina çarpmis

Öte yandan, kaldirimda yürüdügü esnada Zahide Saatçi’yi hayattan koparan sürücünün yaklasik 8 ay önce bir kazaya daha karisarak kaldirimda yürüyen farkli bir kadini da yaraladigi ortaya çikti. O kaza ise 18 Eylül 2023 tarihinde Asagi Aziziye Mahallesi Dogu Karadeniz Caddesi’nde yasandi. Sahil kisminda bulunan bisiklet yolunda motosikleti ile hizla ilerleyen E.E., otomobilin bagajindan malzemeleri alarak denize gitmek için hareketlenen K.U. isimli kadina çarpmisti. Çarpmanin etkisi ile metrelerce sürüklenen kadin yaralanarak hastaneye kaldirilirken, kaza ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansimisti. 22 yasindaki sürücünün karistigi iki kazanin görüntüleri de adeta kan dondurdu.
Kaynak: İHA