Annesinin Acisini Yasarken, 8 Aylik Bebegi Annesiz Kaldi

Kayseri’de 38 suç kaydi olan babasi tarafindan biçaklanarak öldürülen genç kizin dogumundan kisa bir süre sonra annesini kaybettigi ögrenilirken, sosyal medya paylasimlari yürekleri dagladi.

Annesinin Acisini Yasarken, 8 Aylik Bebegi Annesiz Kaldi
Kayseri’de geçtigimiz 3 Mayis’ta Melikgazi ilçesine bagli Esenyurt Mahallesi Porsuk Sokak’ta meydana gelen olayda; baba Yunus Yilmaz (48) ile kizi Buse Erkin (23) arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Buse Erkin tasla babasini basindan yaraladi. Bunun üzerine baba Yilmaz da yanindaki biçak ile Erkin’e saldirdi. Vücudunun çesitli yerlerinden yaralanan Buse Erkin ambulansla Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi acil servisine kaldirilirken, baba Yunus Yilmaz da olay yerinden kaçti. Olayin ardindan çalisma baslatan Kayseri Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, kaçan Yunus Yilmaz’i yakalayarak gözaltina aldi. Talihsiz kadin da tedavi gördügü hastanede 4 günlük yasam mücadelesini kaybetti.

Anne olduktan sonra annesini kaybetmis

Hayatini kaybeden Buse Erkin’in geçtigimiz yil 1 Eylül’de anne oldugu ve kendi annesini ise 19 Ekim’de kaybettigi ögrenildi. Sosyal medya paylasimlarinda annesinin fotograflarini paylasan Erkin’in yazilari da görenlerin yüregini burktu. Annesinin mezar tasinin üzerine, "Toprak emanetime iyi bak. Benim sarildigim gibi saril anneme. Bu dünyada gün yüzü görmedi ama cennet bahçesini görür insallah canim annem" yazdirdigi görüldü.

Kaynak: İHA