Antakya Belediyesi'nde Görevli Memurlara Baskan Yapar'dan Müjdeli Haber

Antakya Belediyesi ve Bem-Bir-Sen arasinda memur personeli kapsayan sosyal denge tazminati için tavan ücretten sözlesme imzalandi. Antakya Belediye Baskani Ibrahim Naci Yapar, “Tüm personellerimizin haklarini korumak ve hayat sartlarini iyilestirmek için üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz” dedi.

Antakya Belediyesi'nde Görevli Memurlara Baskan Yapar'dan Müjdeli Haber
Depremin vurdugu Hatay’in Antakya ilçesi asrin felaketinde yerle bir olmustu. Kentin yeniden ayaga kalmasi için göreve geldigi günden itibaren çalisan Antakya Belediye Baskani Ibrahim Naci Yapar, afetzede belediye personelini de unutmadi. Baskan Yapar, Memur-Sen’e bagli Bem-Bir-Sen ile memur personelini kapsayan sosyal denge tazminati için tavan ücretten sözlesme imzaladi. Antakya ilçesi Akasya Mahallesi’nde bulunan Sehit Emin Yildirim Çok Amaçli Salonu’nda gerçeklestirilen imza protokolü törenine Baskan Yapar, Bem-Bir-Sen Hatay Sube Baskani Ahmet Kala ve sendika yönetim kurulu üyeleri katildi.

Antakya Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasinda, memurlarin hayat kosullarinin iyilestirilmesine yönelik 2024 yili sosyal denge sözlesmesi imzalandi. Sözlesme kapsaminda, belediyede çalisan 208 memur personele sosyal denge tazminat destegi saglandi ve memurlarin aylik maaslarina verilebilecek en yüksek tavan ücret olan zamlar yapildi.

Imza töreninde konusan Baskan Yapar, “Tüm personellerimizin haklarini korumak ve hayat sartlarini iyilestirmek için üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz. Tüm memur arkadaslarimiza hayirli, ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Bem-Bir-Sen Hatay Sube Baskani Kala, “Memur çalisanlarin moral ve motivasyonunu önemseyen Baskan Yapar’a sahsim ve teskilatim adina tesekkür ederim. Tüm memurlarimiza hayirli ve bereketli olsun” dedi.

Kaynak: İHA